Triss RoSa já si právě říkám, jak moc odůvodněně se tu kolektivně rozčilujeme. Taky jsem to vždycky považovala za bulvár, kde si kdokoli vymyslí nebo přibarví skoro cokoli.
Koronavirus
OliveOyl Když on ten první odkaz vede na novinky.cz, které za úplný novinářský odpad zase nepovažuju.
Jiná Realita rukavice mi tak jako "pomahaji" v tom, že si v klidu sahnu na madlo u vozíku nebo na scanner, který předtím ohmatalo x lidi. Vyhodilm je, když nalozim nákup do auta. Ale vzhledem k tomu, že sahnu před tím na klíčky, na tašky, na kabelku, tak je to celý úplně o ničem. Ale stejně je nosím .
Kora manzel vozi vozik v rukavicich a ja beru potraviny bez rukavic.![]()
Zarinya sakra, abych si kvůli pandemii pořídila manžela ![]()
A nejsou ty rukavice proto, abyste vy nenakazili okolí saháním na vozíky, potraviny atd.?
Jen se ptám...
Kora ale jen po dobu nouzového stavu
Zarinya Když jdeme dva, taky to máme rozděleno, jeden vozík, druhý zboží. Když jdu sama, taky mám rukavice. Kdyby nic jiného, nehrabu si v nich do obličeje. Sundám je, když vrátím košík.
zora Rozhodně. Pokud bere nebalené pečivo, natáhnu si přes svoji rukavici ještě tu jejich nebo sáček.
viktorka_od splavu no,nam to nikdo nezakazuje.![]()
Pokladní v našem Albertovi má roušku a rukavice, ale chrchlala mocně už před tejdnem a dneska (ta samá) zase, jak tuberák v posledním tažení
Tak nevim, kdo by se měl před kým víc chránit ![]()
viktorka_od splavu My taky chodíme dva...já neřídím, takže tahat nákup pro 4 dospělý na 3 dny odmítám. Poslat manžela, tak tam bude bloudit dvě hodiny a přiveze mi půlku a ještě mi během nákupu bude 10x volat. Takhle tam vběhneme a za 10 minut jsme venku, když mu dám půl seznamu a jsem tam.
MP Meri Já jsem vlastně včera v práci měla podobný pocit. Takový ten strach co bude, jak to budu dělat, jak to půjde, co pacienti, kde všude se vyhnout nebezpečí. Najednou přijdeš, zjistíš, že rukavice jsou úplně zbytečné, protože stejně pořád saháš na věci čisté a "špinavé" a rukavice jsou víceméně na ....Naštěstí jsme dostali alespoň ten základní respirátor, dá se v tom úplně v pohodě ta směna zvládnout. Pacientky mají úplně stejný strach, jak my, takže se taky snaží. Jsou milé, rychlé, připravené, vlastně lepší než normálně. Je hezky, takže okna dokořád, občas to sundám, nadýchám se. Máme taky ultrazvukový sterilizátor, takže se tam při odchodu dají všechny mobili, klíče, hodinky, propisky a ty respirátory hodíš si je do těch těsnících sáčků a odcházíš.
barbucha u nas je v kazdem kramu pred kasou obri plexisklo.
Zarinya v našem DM např mají kolem kasy ještě vykládany bedny takže se nemůžeš přiblížit ani kdybys chtěla:-)
Magráta jo to taky,tam co se driv zajizdelo s vozikem.
Jo, to u nás taky - ale to by se ta (zjevně ke všemu i nahluchlá) pokladní nesměla naklánět imrvére mimo něj:
- Dvěstěvosumdesát korun.
- Kartou, prosím.
- Cože? (krk se prodlužuje... hlava se vysouvá zpoza skla) Chrrrr... echm...kuck kuck! Aha, chrrr... tak přiložte kartu. Prsk!
![]()
Magráta To asi mají všude. Včera mi pokladní vysvětlovala, že to převzali z Německa (Rakouska?)
Zarinya tak ty potraviny, ale chodí kolem ty pokladní.
No jakkoliv, nastydlý občan dnes nemá na veřejnosti co pohledávat. To bych považovala za podstatnější než nějaké plexisklo a rukavice.
barbucha asi bych tam ten nákup nechala a zbaběle prchla![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY