To je hodně smutné, já takhle taky znám hodně lidí jen po telefonu a jsme si blízcí, to je jak když ti umře kolega od vedlejšího stolu. Ty si to fakt musíš vyžrat všude, je mi to líto, působíš jako moc fajn ženská. ![]()
Koronavirus

já myslela, že je to rozšířený v chovatelských diskusích:
NA 2 měsících odstavit od cecíku, a tak... ![]()
barbucha jo, to bude další průser, logisticky zvládnout to očkování u nás... ![]()
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/komentar-civilizace-vitezi-my-prihlizime-133694
A666 no vidíš, tak to sedí ![]()
Jako nebyl to můj blízký přítel, nikdo z rodiny, ani nevím, kde bydlel, někde u Tábora..
Ale i v práci je vzácný, když si to s někým sedne, ta práce pěkně odsejpá, člověk si s tím druhým rozumí v technických termínech na první dobrou, i ta noční hodina, kdy jsme u toho oba sedávali, je taková víc nakloněná tématům mimo práci, zvlášť když se čeká, až se něco nainstaluje, až to pochroustá a vyplivne data, až to proteče na web... Jsem se na ty pracovní večery těšila, něco se nám pod rukama rýsovalo, něco vznikalo, měla jsem po dlouhý době pocit, že dělám něco smysluplného.
A teď se cítím, jako bych zas dostala po držce.
Já chápu, že nemá smysl hledat nějaký viníky, vylejvat si na někom vztek, ta naše banda amatérů ve vládě taky nemůže za všechno, je to teď prostě takhle a musíme vydržet, než bude líp. Ale ta frustrace je někdy hrozná.
dynda viď, někdy je člověk, co ho znáš jen po hlase, i bližší než kolega od vedlejšího stolu, se kterým si nemám co říct ani po pár letech v jednom kanclu.
Kokoska Odvahu neodvahu, to je nepruchozi. Existuje registr lidi neprejicich si po smrti zarazeni do transplantacniho programu. Respektuje se to. Ale opacne to nefunguje, oni tu ledvinu od jineho dostat muzou. Navic kazdy muze zmenit nazor, ze. Spousta lidi jak uz padlo vyse ma urcite kontraindikace ockovani a ta hranice nikdy neni ostra. Dulezita je pozitivni motivace a hlavne fungujici logistika, aby ockovani rychle dostala nejohrozenejsi skupina a aktivni zajemci.
Kokoska mne se to nelibi. U jinych nemoci to neplati. Ani kuraci ci alkoholici si lecbu neplati.
Moje pravo je odmitnout nejakou rychlokvasnou vakcinu.
Kdyz sli Slovaci testovat, to bylo reci o omezeni demokracie. A toto neni omezeni?
A tohle se mi libi, jenze na to nikdo u nas nebude mit odvahu.
no, chtěla jsem si počíst, co hlas lidu na povinně volitelné očkování, ale muselo to být divoký, diskuse už je zrušená ![]()
edit: tak ne, už je obnovená, ale asi se jim to chvíli zahltilo a spadlo, tohle je dost třeskuté téma.
Fakt začínám mít strach, jestli si ty vakcíny nakonec nebudeme píchat sami doma, Česká pošta dodá do každé schránky vč.návodu... to je hroznej diletantismus... ![]()
TAkovy hospodský na mytince by byl spokojený...
Tak jestli to bude dodávat Česká pošta, jsem klidná, všichni pochcípem.
dynda jo, nový typ zásilky Vakcína do ruky. To jsem taky klidná, balík téhož určení to nikdy ani nezkusil.
RoSa A ten návod nebude v češtině, takže se nebude nic z toho smět použít. Jo a do schránek si máme před tím dát zásobu tekutýho dusíku? ![]()
Jennyfor jeden balík do ruky dostala pošta od odesílatele 29.11. Doteď ho nemám ![]()
Jennyfor oni maj teď novou službu Balík v prdeli s expresnim doručením... a pak ještě Vyzvedni si sám u odesílatele - takže vejlet do Pfizer! ![]()
Candance Jsem ráda, že tady nejsem sama, komu se to nelíbí. Můžu říct, že mě až zamrazilo, když jsem to četla. Až příliš mi to připomíná dobu minulou. Pokud by si měl každý, kdo si dobrovolně ničí zdraví platit léčbu sám, byla by to hodně dlouhá fronta.
Zrovna teď jsem absolvovala svou pravidelnou půlroční lékařskou kontrolu. Tři lékařky, tři názory a ani jedna se nechce nechat vakcinovat a před vakcinací varovaly i mě. Jedna zvlášť pobaveně komentovala budoucí veřejnou vakcinaci královny. Já si taky myslím, že to je jen divadlo pro poddané. Vždyť každý, kdo se trochu o královskou rodinu zajímá ví, že se už cca 150 let léčí hlavně homeopaticky.
edit. nejsem žádný odpírač očkování u sebe ani u dětí
Prekvapilo me,ze predvanocni cas,od zitra vsechny obchody ve meste zavrene a nebylo moc lidi.Cekala jsem katastrofu a fronta byla jen pred Zarou a Müllerem.....![]()
mne to pripada v poradku. imho by melo zustat otevrene vse a kazdy uz si urci sam, jestli je fitko nebo muzeum ci shopping jeho zakladni zivotni potreba
viktorka_od splavu Hele u mamy v praci je 8 prodavacek nemocnejch. Zustala jedna jedina, co umi ty kancelarske prace typu objednat zbozi, prijmout zbozi, spocitat penize. Ono aby ty zakladni potreby vubec zustaly zajistene neni sranda. Mamka by potrebovala marodit celej prosinec, ale uz teda pujde pristi tyden.
Prekvapilo me,ze predvanocni cas,od zitra vsechny obchody ve meste zavrene a nebylo moc lidi.Cekala jsem katastrofu a fronta byla jen pred Zarou a Müllerem.....
v Holandsku byla vcera tiskova konference na ktere premier ohlasil tvrdy lockdown od pulnoci do 19. ledna 2021. Otevrene zustanou pouze lekarny, drogerie a potraviny. Lide to tusili, tak v obchodech bylo narvano.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY