crazydaisy tak skladování při -70 je prý nepodstatná technikálie.. Jako už vidím ty obvoďáky, jak mají všude mrazáček na skladování vakcíny.. ![]()
Koronavirus
Jedna fronta pro lidi,kteri se jdou testovat preventivne a pro lidi,ktere tam posle doktor,protoze ma podezreni na pozitivitu...pozitivnich ve fronte az ctvrtina....do te fronty muze jit dobrovolne jen naprosty zoufalec,zejmena pokud to dela,aby mohl jit navstivit babicku.vitejte v cesku,kde ani neumi oddelit preventivni testovani.jesus.
Jiná Realita Nevím kde jsi byla, ale tam kde jsem byla to bylo oddělené (dvě různá místa v rámci nemocnice).
Chudáci praktičtí lékaři. Chci vidět, jak zajistí skladování vakciny při -70st.
prej vydrží až 5 dní po vyndání z boxu
A nemohli by využít ty objednaný mrazáky na mrtvoly?
(sorry, já už z těch idiotů fakt nemůžu)
crazydaisy sputnik snad sem nejde, proboha?
Kokoska Ne. Kolega mámy z vš se očkovacíma látkama zabývá celý život a ten říkal, že by si klidně vybral Sputnik. Mně není sympatická ani jedna z těch firem, ale jsem laik.
Podle mě, by se do vědy a medicíny politika tahat neměla a ze spolupráce na tomto poli by mohli mít prospěch všichni. Ale tady jde asi spíš o zisky farm. firem než o prospěch lidstva.
Tady neco na tema ockovani pri event. probihajici infekci...https://www.ockovacicentrum.cz/cz/ockovani-pri-podezreni-na-covid-19
barbucha budou přelepovat etikety? ![]()
Hele, do vědy by se politika tahat neměla, ale když znáš nějakej stát, kde je bordel ještě větší než u nás, kde léta nevymysleli nic kloudnýho, všechno se jim sype a zdravotnictví maj v naprostým rozkladu (a o svých "úspěších" a pokroku neustále lžou celýmu světu), tak jejich produkty bych asi nevyhledávala.
barbucha Navic se pred a po Sputniku nema skoro 2 mesice pit, to nechces!
To tam dali záměrně, aby to radši nechtěl nikdo! ![]()
barbucha No Milos se boji![]()
...a nejen vakciny /na zivo jsem to teda nevidela/ https://www.echo24.cz/a/SYiNS/nevzhledna-drevotriska-na-pamatce-cislo-jedna-hrad-se-obava-nezvanych-navstev
Docela jsem nad tím přemýšlela a já bych do sputniku šla. Nevím, proč bych mu měla věřit míň, než třeba Jonhsonum. Teda takhle- věřím oběma málo. A nevím, jestli známe všechny zákulisní pletky. Oni třeba ti rusové budou i za těmi jinými vakcínami.
Černá kočka ja nikde,pripada mi to naprosto k nicemu,pokud nechci jeste ten den navstivit babicku,a to nechci. Ale tak to pisou v novinach(prymula: neni to optimalni stav
)
crazydaisy Ts, dnes se vychloubal Babiš, jak ten chlaďák zajistil Motolu.
RoSa nebo ale je tam mam pocit 1000davek,a to bezny vesnicky doktor za pet dnu do lidi nenapicha.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY