Sweet Potato I v tom blekotani v parlamentu byla lednica za 450 tis. pro Motol. A mozna jeste jedna uz nevim pro koho.
Koronavirus
A nemohli by využít ty objednaný mrazáky na mrtvoly?
(sorry, já už z těch idiotů fakt nemůžu)
to je fakt, aby se neplýtvalo.
Jiná Realita Nevím kde jsi byla, ale tam kde jsem byla to bylo oddělené (dvě různá místa v rámci nemocnice).
Psali to na idnesu - například Bulovka (na samotný test samostatné fronty, na registraci jedna....), to samé Thomayerka
barbucha heled, otec rikal, ze kdyz byl kdysi v sssr, tak tam na nej skocila nejaka chripkova potvora a koupil si tam nejakej mistni lek, ani nevi, co to bylo. Prej to s nim celou noc mavalo a rano vyskocil jak jura
takze on ma na sovetsky farmaceuticky prumysl dobre vzpominky. Ale jinak prej taky da prednost Pfizeru
(on ten sovetskej lek byl asi neco podobnyhi jako ty egyptsky dryaky na prujem, ktery fungujou na ty jejich bakterie vyborne)
razorblade Koupil si denaturák
?
A666 Bulovka má na svých stránkách, ze pokud člověk vykazuje příznaky nemoci, má jít do jiný fronty, hledala jsem to v pátek
Otec má záviděníhodně tuhý kořínek! (a rozum) ![]()
Potrefenáhusa ja to nenasla. Bud jsem slepa,nebo je to az v rezervacnim systemu?
Jiná Realita hned na první stránce

A666 Bulovka má na svých stránkách, ze pokud člověk vykazuje příznaky nemoci, má jít do jiný fronty, hledala jsem to v pátek
To je fajn, ale člověk je nejvíce nakažlivý těsně před nástupem příznaků a pak první dny po tom......
Tohle mi přijde spíše že nechtějí, aby jim tam pacienti fakt v lbém stavu kolabovali, což ale neznamená, že to s těma bezpříznakovýma nemůže být tak jak spali na idnes......
Tak asi zalezi,jak hledas.
Pokud jako ja,tzn.zadas nemocnice na bulovce,na prvni strance vyberes aktuality,pak uz vidis rezervacni system...zustanes teto informace usetrena a pujdes spokojene do te neinfekcni fronty. Ja se k tehle strance vubec neproklikla.
Potrefenáhusa samozrejme to mozna maji nejak jeste psano na miste....tefa doufam.
Jiná Realita někde jsem četla, že těch 1000 dávek je á 100ks... to se dá za 5 dní naočkovat i u vesnického PL
Nás bude testovat naše zubařka, tam ti s podezřením nebudou.
Objednávali jsme se i do Motola, a mám pocit, že tam výslovně píšou, že to je jen pro lidi bez příznaků a bez karantény.
V kladenské nemocnici jsou taky testovací místě oddělená. Každé v opačném rohu areálu.
Myslím, že v těch nemocnicích nejsou tak úplně blbí, aby ty lidi nechali míchat..
U nás je sice testovací místo jedno, ale mají to oddělené časově (dopoledne x odpoledne) a mezitím vydezinfikují.
Jenže ten vesnickej felčar má taky svoje jiný kunčafty, kterejm se musí věnovat anžto ty nikoho jinýho v dosahu nemaj!
Jako hodit to na někoho, ať se s tím sám popasuje, místo co by vytvořili nějaký podmínky, plán, krátkodobý výpomoce atd.?! Dyk to je úplně strašný!!
tvl povolat důchodce - za slušnej obolus se jim jen pohrnou... studenty medicíny (dtto)... vyhradit v každým špitále nějakou tu cimru... nebo tam postavit stan... přidat do každýho jednoho z administrativy (beztak se tam teď jen flákaj
) na papírování, dát mu noťas nebo mu proplatit jeho vlastní... to snad neni takovej problém!! ![]()
barbucha tak že nic neni připravený a že je to strašný, vo tom žádná - já jen, že 20 lidí denně by se mohlo zvládnout
RoSa
Jenže ten vesnickej felčar má taky svoje jiný kunčafty, kterejm se musí věnovat anžto ty nikoho jinýho v dosahu nemaj!
Jako hodit to na někoho, ať se s tím sám popasuje, místo co by vytvořili nějaký podmínky, plán, krátkodobý výpomoce atd.?! Dyk to je úplně strašný!!
no přesně.RoSa a co jako mezitím budou dělat ti jeho pacienti, kteří ho potřebujou? ono 20 píchanců denně se může zdát jako prkotina, řekněme 5 minut na osobu/ 2 hodinky přesčas - ale a) každej vopíchanej by se měl posadit do čekárny a té půlhoďky počkat, jestli to s ním neškrábne, a to fakt chceš aby se ti tam v téhle době tlačili a b) předpokládám že to bude obnášet další hodinu papírové války. tak jako jo, týden by šel, ale co to je 100 lidí, to je plivnutí do moře. a dělat to celý měsíce?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY