Potrefenáhusa já jsem možná slepá, já tam nic o dvou frontách nevidím, jen to, že když jsi pravěpodobně nakažený (s příznaky), nemáš jezdit mhd, a když je ti hodně zle, máš se na testování vykašlat a jít rovnou do infekční ambulance ![]()
Koronavirus
barbucha tak že nic neni připravený a že je to strašný, vo tom žádná - já jen, že 20 lidí denně by se mohlo zvládnout
Hele mě nikdy matika nebavila, ale nějak těm tvejm počtům nerozumim. 1000 dávek po sto kusech? Kde teda bereš dvacet lidí denně?
SunEclipse možná jo, já jen zkoumala, kam by člověk s nejakyma priznakama měl jít a asi jsem to blbě pochopila
muz měl nějakou virozu a jeho doktorka mu nakonec doporučila jet do Neratovic, kde delaj odběry z auta.
je negativní teda nakonec
Ale už jsem z toho všeho jurodivá... dneska mi volá bossova sestřička že odchází do karantény anžto kontakt. Vzápětí mi volá boss, ať od ní převezmu papíry na další tejden, objednaný votrapy, ehm vážený klienty, a tak podobně. No ten jel! Odmítla jsem vkročit do jeho leprosária, dokud nebude dotyčná bezpečně uklizená buď doma nebo na patologii
a v ambulanci dostatečně vyvětráno, to jest minimálně hodinu po jejím odchodu. Chvíli lapal po dechu (patrně přemejšlel co je to leprosárium), ale pak dal pokoj. ![]()
barbucha tak to přesně ilustruje přístup odpovědných osob takto felčarů k celé té věci![]()
nám se to s tím jedním nepromořeným členem domácnosti taky trochu komplikuje, dnes mi přišla zpráva ze školy, že třída jde do karantény páč nakažený spolužák, kontrovala druhá zpráva že pro třídu jen ředitel vyhlásil distanční výuku, do "opravdové" karantény je hygiena dávat nebude. načež dítko odkráčelo do práce, odkud volá že tam mají asi deset nakaženejch
viktorka_od splavu Tak pro zdravotniky zadna karantena neplati, kontakt muze byt klidne doma ten nejblizsi, vezmes ffp2 a jdes do prace. Dokud nejsi sam pozitivni. To neni laxnost zdravotniku, tak je to stanovene.
No jak u koho. Můj boss je v celý tý záležitosti poměrně laxní... nebo, přesněji, fatalista
Vono jestli to máš chytit, tak to chytíš, tomu rozumim. A že jediná naděje je vakcinace, tomu taky.
Ale neměl mi na to moje leprosárium říkat, že nás všechny očistí jedině hlína, to fakt neměl... ![]()
No to teda ne! Tu naši sestru vymetli na dvě doby, a každejch pět minut než vypadla jí volali z týmu pro kontrolu infekcí a strašlivě ji znectili pokud jim ještě zvedla telefon!
barbucha to balení vyndaný z tý teploty -80° vydrží prej 5 dní (tj někde v ordinaci v obyč mrazáku)... čili 100 děleno pěti = 20 denně
barbucha ty s bossem budete dobrá dvojka, tak se mi vidí. ![]()
barbucha Myslim, ze je to nejaky prikazani, co vzniklo uz za Vojtecha. Pokud zamestnavatel povazuje zdravotnika za nepostradatelneho
, muze mu naridit pracovat s ochranou, i kdyby jinak mel byt v karantene.
RoSa mno ale...to by muselo kazde pondeli do dane ordinace prifrcet specialni auto s mrazakem,ktere nekdy v noci nalozilo nekde ze spesl mrazaku,kde je minus 70,tech100 ks pro daneho doktora,a kazdy doktor by si musel koupit mrazak(!?na ci naklady).uz ted mi z toho vychazi minimalne stovky mrazaku.
To jako vazne mysli takhle?
barbucha jojo, musíš si cvičně přikládat fialky na prsa, aby sis zvykla![]()
barbucha to balení vyndaný z tý teploty -80° vydrží prej 5 dní (tj někde v ordinaci v obyč mrazáku)... čili 100 děleno pěti = 20 denně
No nevim. Asi bys tam nešla pátej den, co? ![]()
Kolik se muze v cr nachazet aut upravenych na mrazak s minus 70?![]()
Nebo svíčky!
Ja myslim,ze netreba toto resit.
Nas doktor je pred zhroucenim,trvaly proud pacientu,kteri se navic nemaji kupit v cekarne.pokud by tam mel ockovat dalsi lidi navic (zdrave lidi) a pak parkovat naockovane lidi pri cekani na nezadouci ucinky,logisticky by se zhroutil.nepripada to podle me v uvahu.to si bude muset stat zaridit jinak.
Kolik se muze v cr nachazet aut upravenych na mrazak s minus 70?
to se asi bude vozit na suchem ledu. Bezne se takto prevazeji vzorky co maji skladovaci teplotu -70 stupňů
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY