Koronavirus
andulka01 ještě že k nám Santa nechodí :-)
Bohužel, všechny tyhle výjimky jsou cesta do pekel ![]()
Rozhovor s Blatným, Radiožurnál, dnes. To by nemělo zapadnout:
https://www.mujrozhlas.cz/zive/plus
Oprava:
https://program.rozhlas.cz/zaznamy
17:06
Sweet Potato nemám si to jak teď pustit, ale jeho snahy dostat do PSA hospitalizace, považuji za začátek katastrofy.
Sweet Potato chci to slyset?
Sweet Potato nemám si to jak teď pustit, ale jeho snahy dostat do PSA hospitalizace, považuji za začátek katastrofy.
To teda, PES má být varovný a ukazovat, že ty hospitalizace udou stoupat. Jinak ho nepotřebujeme, stačí sledovat ty počty hospitalizací jen ![]()
Mne bezi hlavou, ktere to jsou ty medialni agentury, ktere tu osvetu dostanou na starost? Smim hadat?
V psané podobě asi stravitelnější:
Už 14 zemi zrušilo obousměrné lety s Británii. Kamarádky syn spritelkyni mají letenky do Krakova. Pořád doufají, že se dostanou..
Dcera si právě skočila do obchodu nakoupit. Vypadá to ale, že přijde konec světa asi.
Lidi šílí.
Co mi to jen připomíná.. ![]()

Kora Myslím, že už jsi pár dnů od testu a pokud nekašleš, nesmrkáš, tak bych v rukavicích a respirátoru salát udělala, a to den před předáním. Myslím, že o spekulacích o přenosu korony jídlem je důležitý ten faktor bezprostředního "nakašlání" do pokrmu. A v restauracích ta konverzace a délka společného sezení, prostě kontakt.
Sweet Potato Cestou na test jsme kus slyšeli v autě, ale vypla jsem to. Pustím si teda záznam, když říkáš...![]()
Řešil jste to nějak personálně? Potrestal jste ty, kdo za ty formulace, které tohle způsobily, mohl?
+ Nemyslím si, že tohle je doba, kdy bychom měli neustále hledat nějakého viníka.
budem soutěžit, taky jsem se nechala dát na seznam
![]()
Pokusný králíci (pokud to vyjde)! A všichni budou s napětím čekat, jestli se ještě ozveme ![]()
Sweet Potato Jaký byl moderátor?
999 Tomáš Pancíř.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY