Nechala jsem si udělat protilátky - výsledek IgG 3,8 AU/ml - tak to vypadá, že zářijová viróza byla něco jihého, ach jo...
Koronavirus
Zarinya tehotny?![]()
viktorka_od splavu jo,tehotny jsou v druhe skupine.
ZarinyaJá teda měla dojem, že těhotným a dětem se to očkování nedoporučuje. A teda přiznávám, že za sebe bych se očkovat nechala, ale v těhotenství fakt ne.
DruI ja to nevymyslela.![]()
uprimne sem to komplet cele necetla,jen ten plan,tak nevim zda to bude povinne nebo dobrovolne.Holt ty vacine nemci tak veri,ze jsou dane do druhe skupiny.Taky bych jako tehotna vahala.
Zarinya no ta paní, co rodila kvůli koronaviru v umělým spánku asi o 8 týdnů dřív, by možná očkování brala. Těžko říct.
continuity ja sama v tom nemam uplne jasno.Beru to jako Pinot Noir.U me je to zatim vzdalene,ale muze se bude tykat ta treti skupina.
Trošku ode zdi ke zdi, normálně těhotným neprodají ani kapky do nosu a teď jim bodnem očkování.. ![]()
Zarinya ja tomu rozumím tak, ze v druhe skupine jsou blízké kontakty těhotných, pečující o ně, ne těhotné samotné
Tulipe je tam und schwangeren.
Já bych se očkovat těhotná taky nechtěla nechat, ale jelikož jsem těhotná byla, nevystrcila jsem pomalu až do leta nos, muže bych tam v ty dobe asi hnala i klackem, já to fakt nechtěla, i když se v ty dobe uklidnovalo, ze těhotenství nepředstavuje zvýšený riziko tezsiho průběhu a ze se nepřenáší skrz placentu
Me chteli jako tehotne pichnout tetanovku, a pak jsem teda skoncila s tim slepakem, takze narkoza, opiaty, atb a pod. Nevim co je teda vetsi zlo ve vysledku. Dite zatim vypada celkem cajk:)
continuity Hele jak celkem věřím, že není odfláknuté testování, tak si myslím, že vliv očkování na plod za rok otestovat prostě z podstaty věci stihnout nemohli.
Tulipe Tak tohle by mi docela logické připadalo.
Zarinya Je tam toto, nejde tam o těhotné, ale jejich blízké.
Zur zweiten Gruppe, zur Gruppe mit hoher Priorität, zählen unter anderem Personen ab 70 Jahren, Demenzkranke, Menschen mit Trisomie 21 und Transplantationspatienten. Teil dieser Gruppe sind auch Bereitschaftspolizisten, die zur Aufrechterhaltung der öffentlichen Sicherheit einem Risiko ausgesetzt sind. Zudem zählen dazu Bewohner von Obdachlosen- oder Asylbewerberunterkünften sowie enge Kontaktpersonen von Pflegebedürftigen und Schwangeren.
Zarinya ja tomu rozumím, ze v druhe skupine jsou blízké kontakty těhotných, pečující o ně, ne těhotné samotné
Německy neumím, ale toto vypadá jako logické vysvětlení.
Tulipe jako pro lezaky a tehotne?No ja vedela,ze mam dat odkaz,cteni a psani v nemcine neni moje silna stranka.Ale ja to fakt pochopila jako" a tehotne."![]()
uprimne sem to komplet cele necetla,jen ten plan,tak nevim zda to bude povinne nebo dobrovolne.Holt ty vacine nemci tak veri,ze jsou dane do druhe skupiny.Taky bych jako tehotna vahala.
Zatím jsem nezaznamenala jedinou zmínku že by to mlo být povinné...... Lidi snad dostanou pozvánky, ale je jen na nich, zda jí využijí a termín potvrdí.....
Taky by mi tehotne prisly zvlastni, ale sama v tom ockovani zas takove riziko nevidim. At si to kazdy rozhodne za sebe, jsou urcite i tehotne, co by z toho profitovaly. Ne kazda gravidni je celych 9 mesicu doma bez kontaktu nebo jsou i ty, co maji nektere rizikove faktory a k tomu normalne pracuji...Ja jsem v tomle sobec a do porodu je primarni proste ta zena a ne dite. Ale jak pisu vyse, kazdy by mel zhodnotit vlastni pro a proti. rasaNori Hele jednorazove ci kratkodobe tohle nevadi. Muze hrozit predcasny porod, ale to se u tebe nestalo, takze muzes byt v klidu. Vetsina leku se tehotnym nedava, protoze nejsou dostatecne otestovany. Ale je to spis pro sichr.
DruI uz se to vysvětlilo, tak jenom pro pořádek: vliv na plod netestuje na těhotných ženách, při pharma testech se embryotoxicita testuje na kuřecích zárodcích ( mmch metoda se vyvíjela v bývalém Československu) plus na jiných živočišných druzích, a ty mají těhotenství většinou kratší.
Vliv na těhotné se se vyhodnocuje až při studiu těch dlouhodobých účinku zpětně. To je taky důvod, proč v lékárně neprodaji ani ty kapky do nosu. Leku, které by měli klinické testy na těhotných, je jenom pár a většinou starších, jinak se posuzuje ten dopad vždy individuálně.
Jos me to jen prislo vtipne v tom kontextu ze tehotne ani ty kapky do nosu versus operace se vsim vsudy:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY