Babiš se jmenoval hlavním zmocněncem pro očkování :-) Hned tomu víc věřím. :-) :-)
Koronavirus
viktorka_od splavu já se v tomto držím toho, že beru ohled na toho, co se boji nejvíc. Když oni se takto boji, já bych tam nejezdila, ať hygiena říká co chce.
no to ne, ja se nikam necpu to vubec. jen jsme se nepohodli ohledne te karanteny-oficialnich pravidel.
mirajo no ty antigenni mi prijdou dost naprd, toho se vubec ucastnit nechci
Babiš se jmenoval hlavním zmocněncem pro očkování :-) Hned tomu víc věřím. :-) :-)
![]()
![]()
mirajo antigenni test dle ofiko doporuceni ma delat proskoleny personal a za stejnych bezpecnostnich podminek. Citlivost je myslim na 85-95 % v porovnani PCR.
ionicera ja si fakt myslela, ze to je vtip a ted jsem slysela v radiu, jak rika, ze je nejlepsi manazer a lepsiho nenajde... To je konec.
Jestli to tu ještě neproběhlo...
Renusatko to je přesně důvod proč se pozitivní antigenní vždy potvrzuje PCR.
Toto má zmysel, ale na Slovensku pri plosnom testovaní sa to nerobilo.
Lamicka Ofiko to smi delat ten, s nimz pojistovna nasmlouvala kod na takovy vykon
, zadna veda v provedeni opravdu neni. Brala jsem to jako radu pro nekoho, kdo covid prodelal, je v dobe, kdy mu PCR ani Ag test nikdo nezaplati, a chce mit vetsi klid, ze rodice nenakazi a navstivit se obe strany chteji. Jestli bude citlivost 80% nebo vic, pro me je to ok. PCR test pro 4 lidi kvuli jedne navsteve, na to asi kazdy nema. Kdyz to tady ctu, premyslim, jak to dela ten, kdo rodice navstevuje pravidelne, protoze uz nejsou uplne sobestacni. Vezme respirator a jde.
viktorka_od splavu už ti přiletěla dcera na Vánoce? Pokud ještě ne a chtěla, máte smolika ![]()

Dadoo ne a neměla to v plánu. možná ale kdyby věděli co je čeká tak by radši přiletěli, když teď za rodinou mimo londýn nemůžou. ovšem jak johnsonovi nemůže přijít na jméno, tak když něco slyší o tom našem bordelu na kolečkách tak nechápe
viktorka_od splavu jj, dcera taky měla trochu problém teď při odletu na ty Kanary. Občanka EU, letěli do EU. Chtěli po ní nějaký doklad o rezidenci, který prý stejně skoro nikdo u sebe nemá. Nakonec se spokojili s fotkou britského oddaciho listu.
Prý všechny konzulát teď hlásí průběžně problémy s vycestováním EU občanů.
No.. Brexit a covid asi budou poněkud třaskava kombinace ![]()
Dadoo no to teda![]()
Tak u nás už avizujou očkování ještě před Silvestrem (pokud se do toho nevloží nový zmocněnec
).
Mluví se o zdravotnících v první řadě, samozřejmě... ale vzhledem k tomu že některý z nich váhají a taky vzhledem k tomu že jedno očkovací centrum bude přímo u nás, doufám že se tam vloudím co nejdřív ![]()
Mělo by to vydržet minimálně pět měsíců, po chřipkový vakcíně stačí počkat 14 dní... po prodělání koronáče aspoň 3 měsíce.
Tak jsem zvědavá, jak to dopadne...
barbucha To se ti nedivím, že se chceš vloudit :-).
barbucha v nemecku maji plan,momentalne na tri skupiny.
prvni)80let,osetrovatele v dd,zdravotni personal na jip...
druhy)70 let,zdravotnici,tehotne,lide s transplantaci,demenci
treti)60let,hasici,pracovnici u policie,chronicky nemocni......
tak jsem zvedava jak to bude probihat v cesku.![]()
jeste odkaz pokud by nekoho zajimal
https://www.bundesregierung.de/breg-de/themen/coronavirus/coronavirus-impfung-faq-1788988
barbucha No jen aby ti to zabralo i na ten zmutovanej. A ještě dotaz laika- budou napřed dělat testy, jestli už v sobě covid nemáš a jsi bezpříznaková? Aby se ti to nějak nepopralo!
barbucha Tak to asi vyhraješ :-).
ionicera barbucha U nás se nejdříve tvrdilo, že se bude předem testovat PCR, teď zase, že ne.
A ten britský virus má pravděpodobně mutaci ovlivňující vstup do buněk, což by s účinností vakcinace nemělo souviset.
Kora jak jsi vyřešila salát? Dočetla jsem se zpožděním, tak zda má cenu se vyjadřovat k problému?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY