Dcera mela hnusnou "chripku" vloni touhle dobou, par dni horecky, ktere se vracely treba po jednom dnu bez teploty. Pak ztrata cichu a chuti, ale jen na kratsi dobu, unava. Predtim ji bylo i nejak blbe jako od zaludku. Doma to od ni nikdo nechytil. Ja mela taky neco, ale lehci prubeh manzel nic, jeste se zlobil, ze jsem k nam nechtela na navstevu tri deti. Ale myslim si, ze jsme spis obe nastydly, byly jsme spolu na predvanocnim vylete v Podebradech a na zamku Loucen, bylo hnusne, zima, mokro.
Koronavirus
viktorka_od splavu to tvrdi i PL moji mamy, ordinuje 30 let a pry takove zapaly plic nikdy nevidela. Je presvedcena, ze to tu uz bylo.
Ja taky tvrdim, ze jsem to mela uz loni v prosinci. Dostala jsem 14 dni po navsteve Londyna horecky, mela jsem 39/40 a myslela jsem, ze umru. Po tydnu jsem se zacala zlepsovat a v ten moment se mi rozjel brutalni kasel, crp nizke, na rtg zacinajici zapal plic. Ztratila jsem uplne cich, stejne jako na jare. Chrcet v plicich mi prestalo v unoru na horach.
Deti dostaly horecky a kasel v lednu, pulka tridy u dcery mela strasne zapaly plic, ve tride zbyly 3 deti, to same v cele skole. Vzdycky jsem to od nich chytila, ted nic. No a v breznu nas nevytrasovat, tak taky nevim, ze to mam. Moje konspiracni teorie je
, ze jsem to treba chytila, ale ten prubeh byl lehky, protoze to uz moje telo znalo.
No, jen mi k tomu nesedi ten narust hospitalizovanych a umrti u covidu.
Fiction - já u tohohle videa brečela jak želva. Je to hodně emotivní. A klobouk dolů, že tu práci zvládáš.
Gates sem pustil beta verzi ![]()
dynda no a pak me na jare 5x ocipoval!![]()
Budeme ti říkat Vyvolená. Ty čipy asi berou z Číny, že je to tak poruchový.
dynda
zažádám si adminy o změnu nicku!
viktorka_od splavu to tvrdi i PL moji mamy, ordinuje 30 let a pry takove zapaly plic nikdy nevidela. Je presvedcena, ze to tu uz bylo.
Ja taky tvrdim, ze jsem to mela uz loni v prosinci. Dostala jsem 14 dni po navsteve Londyna horecky, mela jsem 39/40 a myslela jsem, ze umru. Po tydnu jsem se zacala zlepsovat a v ten moment se mi rozjel brutalni kasel, crp nizke, na rtg zacinajici zapal plic. Ztratila jsem uplne cich, stejne jako na jare. Chrcet v plicich mi prestalo v unoru na horach.
Deti dostaly horecky a kasel v lednu, pulka tridy u dcery mela strasne zapaly plic, ve tride zbyly 3 deti, to same v cele skole. Vzdycky jsem to od nich chytila, ted nic. No a v breznu nas nevytrasovat, tak taky nevim, ze to mam. Moje konspiracni teorie je
, ze jsem to treba chytila, ale ten prubeh byl lehky, protoze to uz moje telo znalo.
to mi tez nesedi na te "konspiraci" ze to tu je dyl. Jedine nejaka mutace
Je pravda, že když se začaly dělat testy na protilátky, tak je skoro nikdo neměl, ani ti, co si to mysleli.
To že nemá člověk protilátky neznamená, že to neprodělal. Imunologové to tvrdí stále, jen je nikdo moc neposlouchá. Pěkně vysvětleno např. zde.
Candance V několika evropských státech proběhl výzkum a zjistilo se, že se to šířilo dříve, než na začátku roku (potvrzeno např. v Itálii a Španělsku). I u nás v menší míře proběhl a vše tomu nasvědčuje. Čistá spekulace, ale může to být tak, že předtím kvůli tomu nešlo tolik lidí do nemocnice, brali to jako chřipku, která se vyléčí doma. A nemuselo se to ještě stihnout dostat v takové míře do domovů pro seniory.
Lamicka Neslyšela jsem o jiné podobné nemoci, kdy by se úplně ztratil čich, taky bych věřila, že jsi to měla už minulý rok.
tak nemocnice v Českém Krumlově hlásila, že neobvyklá úmrtí se zápalem plic tam probíhala už v prosinci 2019... není divu, v ČK se to Číňanama jen hemžilo, dotáhli to tam nejspíš už vloni na podzim ![]()
táta má už 11 den teploty a extra se to nejlepší, je mu 64 a má oslabené dýchací cesty, dr. mu dala na kašel atb, na plicích pry nic nemá a saturace kyslíkem ok, z kašle je vyčerpaný, nic moc nejí, pomáhá kodein. já mám o něj strach
moc bych si přála slyšet od mámy lepší zprávy třeba zítra jako dárek pod stromeček. nešlo by to nějak zařídit ? vysílám tady žádost o pozitivní působení přes vesmír až k nemu a ke všem, kteří bojují
sama vysilam co to dá
nonemy To ano, ale teď v práci vidíme, že stačí průběh s teplotou a lidi ty protilátky mají a celkem dost. Tak 95% určitě. Při tom prvním testování si spousta lidí myslela, že to prodělali už dřív a ty protilátky mělo jedno procento. Je jasný, že tam chodili i zdraví, kteří chtěli jen vědět, jestli náhodou. Šlo celkem dost lidí (z mého okolí), kteří byli přesvědčení, že to prodělali už kolem Vánoc a ono nic.
Teď jsem našla ještě lepší zprávu, že i s lehkým průběhem nebo bez příznaků, funguje buněčná imunita, i když člověk už nemá protilátky. To by byla dobrá zpráva.
AprilTwelve tazeny kureci vyvar a ![]()
viktorka_od splavu děkuju moc
AprilTwelve držím tatínkovi palce, když se to nebude lepsit: moje praktická mi řekla ať si volám rovnou rychlou.
AprilTwelve myslím na vás ![]()
![]()
to mi tez nesedi na te "konspiraci" ze to tu je dyl. Jedine nejaka mutace
myslim ze pokud ma virus schopnost mutace smerem k vetsi nakazlivosti, tak se logicky ty vice nakazlive varianty v tom sireni prosadi a tim to porad vic akceleruje. ona tu asi nebyla nikdy infekce co by takhle bleskurychle rotovala celou zemekouli...
maminka je bývalá zdravotní sestra, urcite pozná kdy volat rychlou... taky mi to na hygieně řekli, že kdyby něco, mám volat rychlou, že mě ošetři.. věřím že to nebude potřeba ani i toho táty... a moc děkuji
AprilTwelve Držím palce... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY