711990 zbytky kynutého těsta nechám v míse zachnout a pak je lehce seškrábnu do koše, mísa je v podstatě čistá.
Koronavirus
711990 jak píše Bowle - tím teda neříkám že vše stoprocentně pečlivě oškrabuju, ale snažím se fakt co nejvíc dostat do koše.
MPLee venčit psa můžeš, dál bych to nepitvala, když mimo ulice tak tím líp
MPLee pokud neni jina moznost, tak vencit lze - s dodrzenim odstupu, respiratorem - je to v tomto ohledu docela rozumne nastavene (https://covid.gov.cz/situace/domacnost-bydleni/zvirata)
viktorka_od splavu ja to presne takto beru, a protoze je moznost vencit v karantene povolena (byt jako ta posledni), tak bych to s obezretnosti taky tak delala, pokud bych nemela nekoho blizkeho, kdo by si psa vzal na celou dobu me nemoci.
buble já bych nad tím teda vůbec neuvažovala, leda bychom bydleli v bytě a chodili nějakou společnou chodbou, tam bych si brala ten respirátor. jinak v tom fakt nevidím žádný problém
od té doby si kladu otázku, jak by se to řešilo kdyby to byl test před dovolenou a člověk by neodletěl
asi by mě šlehlo. Máme v plánu si taky orazit a začínám být v pokušení jít na 2 nezávislé testy radši
viktorka_od splavu já si to myslím taky, jsme na krsji města, auto máme, se sousedy se i normálně potkáme na chodbě tak 2x do měsíce... Respirátor a rukavice/ dezinfekci na kliky taky máme, tak než složitě řešit předání a dekontaminaci psa, zkusíme to takto. On navíc v tomhle počasí venku nechce trávit ani minutu navíc...
Bowle viktorka_od splavu tyjo to bych to asi musela davat vysychat na balkon, ale diky za tip:)
Sice to je původně antivax, ale zdá se mi jako reklama na očkování zdaleka nejlepší.

viktorka_od splavu jako ja tam nekydam hromady testa, ale proste neco tam zustava no:)
Lamicka no, myslím, že to nebyl mrtvý vir, spíš jiný kmen... ale jak píšu... s jistotou to samozřejmě nevím.
Po měsíci od první pozitivity ztráta čichu a chuti, pak horečka, kašel, hlava. Po 6ti dnech po něm šli na testy ostatní z rodiny. To vypadá na další kolo...
711990 Ono kvasovy testo je hlavne zakernejsi, tam staci fakt malo. Jak jsem pekla denne, tak bylo hotovo.
Paris jo, to je divny :(
Lamicka presne, pritom pouzivam misto sterky takovou tu kartu na testo, ale jento desny lepidlo:)
711990 já to vytírám papírovou uterkou
Potrefenáhusa takovej ten velkej bordel jo, ale ten zbytek se proste stejne rozmoci v testicko. Ja zkusim to vyschnuti!:)
711990 mne vyschnutí s hladkou nerezovou misou od robota nefunguje
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY