Renusatko já Ti dávala odkaz na ten stejný článek :)
Koronavirus
Od 4.1.opět distanční výuka.
AprilTwelve držím silno palce ![]()
Mags jedna věc je naprosto jasná. nebýt černoty při privatizaci a leváren s dotacemi, Agrofert už by dávno zkrachoval. protože takhle řídit firmu může jen naprostý diletant.
Nedostává se mi slušných slov. Kam to zase nechali dojít...
dekuju všem ![]()
Sweet Potato Jako!!! Su fakt nasrana nasrana nasrana. Nemam jiny vyraz. ![]()
Já sem včera dávala zprávu z fakeoveho profilu Blatneho o regálech s 'nenutnym' zbožím, které si nebudete moci koupit v supermarketu a dnes koukám, že je to fakt realita
.
Krehutka toto plati aj na Slovensku, je mozne kupit si potraviny, drogeriu v supermarketoch, elektroniku, oblecenie, obuv nie. Pokial viem, podobne opatrenie maju alebo mali aj v inych krajinach.
Můj muž od rána kašle. Jak bych byla ráda za tu situaci, kdy bych mu řekla, jestli chce donyst deku, uvařila bych mu čaj a nechala ho být. Teď jsem jak na trní a pořád na to myslím...Blba doba.
dorota ano, to vím. Což ještě neznamená, že je to správně.
Myslela jsem, že elektro bude otevřeno, pokud má zase být několik týdnů spousta zamestnancu na home office a děcka na online výuce, je to snad nezbytná potřeba, aby k tomu fungovaly prostředky.
Krehutka tak to je na ochranu trhu. Pokud supermarket bude moct prodávat lampy, když obchod se svítidly je zavřený, tak si to všichni koupí v supermarketu místo aby počkali. Navíc by nakupování měli být omezené na nejnutnější věci a dobu, aby se zbytecne lidi nepotkavali
nonemy
Aha, tak promiň, nešlo mi to z mobilu otevřít.
Sweet Potato Tak paráda. Mladej už má odevzdávat 8.ledna část maturitní práce. Jako jednak v nouzovým stavu zase nebude moct na tom dělat a nikde to na začátku roku nedá dokupy. A jelikož mají dva dny praxe v týdnu, tak ve škole byl 24x od března. To ještě předpokládám, že začátek září byl na nic. Už s tím tak nějak počítám, že u něj ta maturita nedopadne.
Myslela jsem, že elektro bude otevřeno, pokud má zase být několik týdnů spousta zamestnancu na home office a děcka na online výuce, je to snad nezbytná potřeba, aby k tomu fungovaly prostředky.
Elektra co vím houfně používala své prodejny jako výdejní místa e-shopu, teta měla pomalu stejný obrat jako normálně, moc se v tom výdejním místě nezastavili....
Krehutka tak to je na ochranu trhu. Pokud supermarket bude moct prodávat lampy, když obchod se svítidly je zavřený, tak si to všichni koupí v supermarketu místo aby počkali. Navíc by nakupování měli být omezené na nejnutnější věci a dobu, aby se zbytecne lidi nepotkavali
![]()
A666 jasně e shopy, ale když se vám něco rozmláti potřebujete součástku,potřebujete třeba taky poradit. Ale jasne, můžete si prodluzku, zásuvku, šroubek a tak objednat přes e shop
nika usuš slzy, železářství a prodejny bílé elektroniky budou mít podle idnes otevřeno.
Dlouho jsem sem nepsala, nebyl čas.
Na začátku listopadu jsem sem psala, že je manžel a jeho kolega pozitivní. Tak nějak nebylo jasné, kdo od koho to tenkrát chytil. No a na začátku prosince byl kolega pozitivní zase. S tou imunitou to asi nebude moc žhavé. Trochu se mně potvrdila moje teorie o kmenech. Poprvé to bylo u manžela i kolegy spíše spojené s trávicími problémy... bolest břicha. Teď kolega ztratil čich a chuť... plus pak další příznaky... celkově daleko horší průběh.
Nejdřív se psalo o 90denni imunitě, pak to snížili na 60denní... zdá se, že ani ta není zaručená.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY