Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 23. prosince 2020 11:22

Renusatko já Ti dávala odkaz na ten stejný článek :)

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 23. prosince 2020 11:31

Od 4.1.opět distanční výuka.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 23. prosince 2020 11:38

AprilTwelve držím silno palce

Online viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 23. prosince 2020 11:40

Mags jedna věc je naprosto jasná. nebýt černoty při privatizaci a leváren s dotacemi, Agrofert už by dávno zkrachoval. protože takhle řídit firmu může jen naprostý diletant.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 23. prosince 2020 11:41

Sweet Potato

Nedostává se mi slušných slov. Kam to zase nechali dojít... 

Online AprilTwelve
1032 příspěvků moje polička 23. prosince 2020 11:42

dekuju všem

Offline Luna
10878 příspěvků moje polička 23. prosince 2020 12:05

Sweet Potato Jako!!! Su fakt nasrana nasrana nasrana. Nemam jiny vyraz.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 23. prosince 2020 12:16

Já sem včera dávala zprávu z fakeoveho profilu Blatneho o regálech s 'nenutnym' zbožím, které si nebudete moci koupit v supermarketu a dnes koukám, že je to fakt realita

Offline dorota
1236 příspěvků moje polička 23. prosince 2020 12:46

Krehutka toto plati aj na Slovensku, je mozne kupit si potraviny, drogeriu v supermarketoch, elektroniku, oblecenie, obuv nie. Pokial viem, podobne opatrenie maju alebo mali aj v inych krajinach.

Offline Mha
příspěvků moje polička 23. prosince 2020 12:47

Můj muž od rána kašle. Jak bych byla ráda za tu situaci, kdy bych mu řekla, jestli chce donyst deku, uvařila bych mu čaj a nechala ho být. Teď jsem jak na trní a pořád na to myslím...Blba doba. 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 23. prosince 2020 12:51

dorota ano, to vím. Což ještě neznamená, že je to správně. 

Offline nika
685 příspěvků moje polička 23. prosince 2020 13:36

Myslela jsem, že elektro bude otevřeno, pokud má zase být několik týdnů spousta zamestnancu na home office a děcka na online výuce, je to snad nezbytná potřeba, aby k tomu fungovaly prostředky.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 23. prosince 2020 13:41

Krehutka tak to je na ochranu trhu. Pokud supermarket bude moct prodávat lampy, když obchod se svítidly je zavřený, tak si to všichni koupí v supermarketu místo aby počkali. Navíc by nakupování měli být omezené na nejnutnější věci a dobu, aby se zbytecne lidi nepotkavali

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 23. prosince 2020 13:48

nonemy Aha, tak promiň, nešlo mi to z mobilu otevřít.

Sweet Potato Tak paráda. Mladej už má odevzdávat 8.ledna část maturitní práce. Jako jednak v nouzovým stavu zase nebude moct na tom dělat a nikde to na začátku roku nedá dokupy. A jelikož mají dva dny praxe v týdnu, tak ve škole byl 24x od března. To ještě předpokládám, že začátek září byl na nic. Už s tím tak nějak počítám, že u něj ta maturita nedopadne. 

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 23. prosince 2020 13:50
Reakce na nika:

Myslela jsem, že elektro bude otevřeno, pokud má zase být několik týdnů spousta zamestnancu na home office a děcka na online výuce, je to snad nezbytná potřeba, aby k tomu fungovaly prostředky.

​Elektra co vím houfně používala své prodejny jako výdejní místa e-shopu, teta měla pomalu stejný obrat jako normálně, moc se v tom výdejním místě nezastavili....

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 23. prosince 2020 13:51
Reakce na MaeGandal:

Krehutka tak to je na ochranu trhu. Pokud supermarket bude moct prodávat lampy, když obchod se svítidly je zavřený, tak si to všichni koupí v supermarketu místo aby počkali. Navíc by nakupování měli být omezené na nejnutnější věci a dobu, aby se zbytecne lidi nepotkavali

Offline nika
685 příspěvků moje polička 23. prosince 2020 13:56

A666 jasně e shopy, ale když se vám něco rozmláti potřebujete součástku,potřebujete třeba taky poradit. Ale jasne, můžete si prodluzku, zásuvku, šroubek a tak objednat přes e shop

Offline SunEclipse
3506 příspěvků moje polička 23. prosince 2020 14:55

nika usuš slzy, železářství a prodejny bílé elektroniky budou mít podle idnes otevřeno.

Offline Paris
příspěvků moje polička 23. prosince 2020 14:57

Dlouho jsem sem nepsala, nebyl čas.

Na začátku listopadu jsem sem psala, že je manžel a jeho kolega pozitivní. Tak nějak nebylo jasné, kdo od koho to tenkrát chytil. No a na začátku prosince byl kolega pozitivní zase. S tou imunitou to asi nebude moc žhavé. Trochu se mně potvrdila moje teorie o kmenech. Poprvé to bylo u manžela i kolegy spíše spojené s trávicími problémy... bolest břicha. Teď kolega ztratil čich a chuť... plus pak další příznaky... celkově daleko horší průběh.

Nejdřív se psalo o 90denni imunitě, pak to snížili na 60denní... zdá se, že ani ta není zaručená.