Paris to se mi dost nezda... nebylo to tak, ze byl JESTE pozitivni? Nemyslim nakazlivy. PCR test neresi "zivost" nebo nakazlivost viru, jen to ze tam je, nebo byl. A taky se ty testy dost patlaji, viz Sweet Potato a jejich anabaze (maji ho tam, nemaji ho tam, ustav se vam omlouva...)
Koronavirus
Pavlena taky mě to napadlo, ale tentokrát to od něho chytla i rodina. Po měsíci by neměl být nakažlivý. Vypadá to, že to bylo nezávisle na sobě. Tentokrát včetně teploty, kašle a dalších příznaků, které poprvé neměl.
Paris Nebor mi babovicku o imunite, potrebuju ted chvili trochy zit! Urcite mel pred tim jen strevni chripku se spatnym testem;-)
Pavlena O omluvě jsem tedy nic nepsala![]()
Karja no, asi nemusím psát, že jsme všichni v práci ztuhli, když jsme se to dozvěděli (pracuji s mužem ve stejné firmě). Ty spadlé brady byly vidět i přes roušky. Zbourala se bábovička všem.
To by asi i můj manžel musel mít střevní chřipku se špatným testem... to už by bylo moc náhod najednou. ;-)
Ale věřím, že to je spíš výjimka. Převážná většina lidí imunitu bude imunní delší dobu.
SunEclipse to je moje černá můra, že se něco v domácnosti vy... A nebudeme topit, svítit, hřát vodu atd.![]()
Paris Nebor mi babovicku o imunite, potrebuju ted chvili trochy zit! Urcite mel pred tim jen strevni chripku se spatnym testem;-)
Bábovičku Ti to nezboří, ber to tak, že to, co se obecně tvrdí/nastavuje, je střední délka imunity. To ale neznamená, že se nenajdou lidi, co ji mají výrazně kratší dobu (anebo výrazně delší).
BTW ty odlišné příznaky taky mohly být dány tím, kudy vir do těla vstoupil primárně ![]()
Sweet Potato mno, tim lip tedy.. ![]()
Paris muze byt jina cesta , pripadne ten zmutovany vir ne? Tim se vysvetluji opakovame pripady.
Paris Taky to rodina mohla chytit uplne jinde a on mohl mit ten mrtvy vir. Vem si, ze my jsme vychazeli pozitivni skoro mesic a jedna rodina tady v okoli byla pozitovni 58 dni.
nika tak zivnostnici funguji a mohou nakupovat, takze by vam to nekdo opravil, pokud byste nebyli pozitivni v karantene, coz se stalo nam![]()
.
Jak jsem v karantene hodne pekla, tak mi kvasek a seminka ucpali odtok v koupelne za sprchacem (je to napojene nejak dohromady) a ted co s tim. Zkouseli vsechno mozne, narvali jsme tam nakonec i pomlazku
pak jsem poslala muze do sklepa, at se mrkne, jestli tam neco nenajde a on tam nasel primo instalaterske pero, v koji u souseda, ktery se odstehoval a tohle byla jedina vec, kterou tam nechal.
My negativni, sice antigenni ale 5 ks. Potkala jsem tam. kamarada a ten je pozitivni
Lamicka teda to muselo bejt peklo! Ale ten kvasek je zlo pro odpad, tak jsem to ted resila, jak furt pecu.
Candance ježiš.. no ale kdybyste měli nějakou havárii, tak by k vám někdo musel, to se přece nějak řešit musí... jinak jídlo do odpadu 711990
máme tu na konci naší slepé ulice školní jídelnu a tím pádem hafo potkanů.. a co jsem zjistila že jakékoliv jídlo v odpadu je pěkně vykrmí tak už se snažím vše lifrovat do smetí které valí do spalovny, totok podporovat nechci.
viktorka_od splavu tak jak chces jinak vymejvat misu od testa?
711990 Nechám odmočit a leju do hajzlíku
brrr a to neni odpad?
Prosim, nevíte někdo jak je to se psem a lidma v karanténě? Můžeme si ho nechat a jezdit venčit v respirátorech do přírody? Respirátorů máme zásobu, psa nenáročného, ale není teď uplně kam na 2 týdny ubytovat...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY