Potrefenáhusa sakra:D
Koronavirus
continuity já nikoho neznám , kdo by věřil konspiračním teoriím, ale každý , s kým jsem se bavila, se chce očkovat ne kvůli samotné nemoci, ale kvůli tomu, že neočkovaným nebude dovoleno fungovat, cestovat, sportovat nebo i třeba pracovat.berou to jako nutné zlo, ke kterému budou donucení.zadna kampaň nebude potřeba, on každej na ten pichanec nebo pichance doklape
.
711990 Aha, já to pochopila tak, že se ti to dělá bordel ve dřezu.
nika mam dalsi duvod - nechci se porad bat, koho nakazim v pripade, ze bych to chytla, a v dobe, nez to zjistim.
Kokoska to mi ve finále připadá jako nejrelevantnejsi důvod.
Kokoska Přesně tak. Zodpovědnost vůči blízkým u mě převažuje nad strachem z čipů B. Gatese ![]()
AprilTwelve no i to cestování. Ještě umřou jeden-dva lidi na palubě letadel a já se tedy nebudu aerolinkám divit, když se domluví mezi sebou na vyžadování testu před nástupem na palubu.
continuity no, s ničím jiným se ani nepočítá.tolik ,jako se létalo, už se létat nebude. Co se týká třeba sportu, tak u nás má velkou tradici amatérské organizované sportování TJ, FC, sokol atd., uvidí se, jak je to lidem drahé, že se kvůli sportu nechají očkovat, a nebo ne a ty oddíly skončí.
Kokoska já mám zodpovědnost spíš, že děcko skoro rok nechodí do školy. Červen, září, jeden týden v říjnu, jeden v prosinci. Z očkování nejasam, i se bojím, ale nechci děckam s odpuštěním kurvit život.navic už se na ně i nějak zapomnělo a to ,že jsou tolik měsíců doma, se snad uz bere jako normálka.
MPLee ja venčim psa normálně, když nikdo jiný není. Snažím se lidem maximálně vyhnout, štěstí, že les máme u baráku.
continuity taky myslím. Ono už teď se v podstatě nedostaneš do letadla bez testu, muž teď musel třeba na japonském velvyslanectví podepsat, že do odletu (ještě nemá letenku) už nikam neodcestuje, což je vlastně svým způsobem vtipné, vzhledem k tomu, jaká je u nás situace. :-)
Tohle je totální šílenost, fakt, hlavně že Blatný se oháněl v rozhovorech, jak jsme první začali testovat opakovaně a plošně ![]()
A666 já jsem to včera četla a bylo mi těch lidí tak neskutečně líto a pak jsem byla vzteky bez sebe, když někde psali jak budou ohybat psa podle obsazenosti nemocnic. a že opatření má být k tomu, aby bylo max 12tis nakažených denně a 7tis lidi v nemocnici... takze se na to prostě vykašlali a už jen budou čekat na ockovani , se kterým to bude bůhví jak.
AprilTwelve já jsem se dnes na Twitteru dočetla, že Simmar, který sloužil na intenzivce tam teď leží ![]()
A666 dostat lidi do takovýho stavu, aby se psychicky hroutili ve frontě na test...to by mělo být už trestné![]()
continuity Ne![]()
A666 já jsem to včera četla a bylo mi těch lidí tak neskutečně líto a pak jsem byla vzteky bez sebe, když někde psali jak budou ohybat psa podle obsazenosti nemocnic. a že opatření má být k tomu, aby bylo max 12tis nakažených denně a 7tis lidi v nemocnici... takze se na to prostě vykašlali a už jen budou čekat na ockovani , se kterým to bude bůhví jak.
Jo, ohýbání psa už je takový kolorit....
Jako na rovinu, nečekala jsem, že už zase uslyším stejně debilní kecy jako v začátku druhé vlny: "sice stoupají počty nakažených, ale hospitalizace/úmrtí ne, tak je to ok" ![]()
AprilTwelve já jsem se dnes na Twitteru dočetla, že Simmar, který sloužil na intenzivce tam teď leží
Ne, to ne
Kde ses to dozvěděla? Já zaregistrovala pozitivitu....
A666 jj, přijde mi to jako špatný vtip už... prostě poučení žádné, ale jakože fakt nula nula nic.
A666 Teď jsem si to našla. Od 16.nemocný, pak zhoršení, teď už se to snad zlomilo a obrací k lepšímu. Dost mne to rozsekalo. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY