tv měla jsem hroznou depresi, ale potom jsem si zvykla a přizpůsobila jsem se.ted už žasnu nad tím, do jakých obrátek je to vytočeno, třeba ta agresivita, jak tady padlo, že kdo se neockuje, parazituje na ostatnich..uz jsem psala x-krat, že očkovat se budeme muset, třeba jen proto, abychom se o poledni pauze mohli jít najist do restaurace a nemuseli dlabat z ešusu někde v šatně. a že zmizí roušky, hm, tak to bude ještě dlouho trvat, tak jsem si zvykla i na ně.lidi si prostě zvyknou. Někde jsem četla, že bude stav takové nové normálnosti..
Koronavirus
A vubec to neni nic proti barbuse, jen me stve ze zatimco v Praze se ockuje kdekdo, jen aby se vakciny diky dovolenym/karantenam/kdovicemujeste nezkazily, tak u nas nic, nula od nuly posla...
nika čítame rovnakú diskusiu? Ja tu žiadnu agresivitu nevidím, naopak jedna z mála normálnych diskusií čo sa dá na nete vidieť.
Tak deti v karanténě do 12. ledna včetně. ![]()
Počítá se to od testu za všech okolností.
Edit: Tak paní volala znova, že to přehodnotila, a děti jenom do 8. ![]()
continuity tlapkam a kup to Lego. A v tyhle situaci je distanci vyuka pro Vas vyhoda, ne?
rasaNori Zas jinde je to dle všeho lepší a jedou podle tý očkovací strategie, jen počkej jak to za tejden bude vypadat u vás :D
continuity no a kdy jdete na ten test?
continuity Vítej v našem jednoznacnem světě. Právě volala hygiena i mému muži, a nastavila mu i dětem pravidla jinak. Z nějakého důvodu mu totiž volali z pražské hygieny:)
Mha
Ano, my se musíme objednat sami. Já to udělala dřív, než jsem měla žádanku, ale kdybych čekala, možná bychom to opravdu do těch deseti dnů nestihli, byl tu tehdy velký převis a manžel se dozvěděl výsledek před víkendem...
Garfie To jo. U nás teda se objednává taky, ta dětská doktorka mě tím dost zaskočila, že mi řekla den a místo, kam se dostavime k vykonu:)
Kamarád od předvánoc pozitivní, dnes na testech zbytek rodiny, všichni čtyři pozitivní. Hygiena jim poslala sms, že se omlouvají, že jsou přetížení.
viktorka_od splavu už ho máme. Test mohly hned, protože jsou v karanténě s mužem.
Sweet Potato ja popravde moc nechapu proc se tohohle systemu nevhodneho pro danou epidemiologickou situaci furt drzi.. byli by pretizeni i kdyby jich bylo buhvikolik, je to jak pres kopirak, aspon by meli vsichni stejne informace kdyby se to zautomatizovalo..
viktorka_od splavu Simtě, takové zbytečné moderní vymoženosti![]()
andulka01 Nikoho nelustruji! Slušné jsem se barbuchy zeptala. O strategické důležitosti jejího postavení nemám ponětí. Z jejich příspěvků jsem neměla dojem takové profese. Jen vyjadřuji svůj názor na systém rozdělování vakcín, který mi teda v pořádku nepřijde. Pro některé záchranáře s výjezdy pro covid pozitivní vakcína není a termín, kdy bude, se neví.
Ja jak tady čtu story s hygienou, karantenou, kdy kdo na test a za jak dlouho po někom jiném. Ja po každodenním kontaktu s osobou, která se ukázala jako c+ jsem se dobrovolně uvrhla do desetidenní karantény, všechny typické příznaky se dostavily prakticky záhy. Vzhledem k tomu mi chodit na test prišlo jako zbytečná akce. Děti žádné příznaky neměly, dnes byly na antigennim testu a oba negativní. Vyrizeno. Fakt jsem nenašla důvod, proč do toho montovat nejakou instituci, která evidentně beztak nefunguje.
I tomu mému pozitivnímu kontaktu přišla jedna SMS, ze nestíhají a dal nic. Nikdo po něm žádné kontakty nechtěl, ani dotazy na počet záchodu a koupelen. ![]()
Kora Já myslím, že záleží na profesi, protože já se setkávám v práci s mnoha lidmi, je pro mě důležité mít lejstro PRODĚLALA nemoc, až se kolem mne vyskytne další nakazeny.
Mha je pravda, ze nikdo z nás nepotřebuje ani neschopenku, čímž se to zjednodušuje.
Kora si bych se zachovala podobne. Akorat nekdo ten test chce, ze pak ma jako 90 dnu pokoj a nemusi se bat nakazeni ani karanteny...
A jinak teda jeste bacha na deti, antigenni nemusi byt uplne spolehlivy, dost rodin si to predava v delsim intervalu, napr. rodina, 3 clenove, vsichni neprehlednutelny prubeh (a la silna chripka), ale predavali si to presne po 2 tydnech..!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY