Koronavirus
Kora Tak to je v pohodě, uz jste zdraví?
Kora tak my jsme tez nepotrebovali neschopenku, ale mit to lejstro je pro me uzitecne. mj teda ze se nebojim ze bych ja nekoho nakazila, takze se stykam s rodici uplne bez obav a tak.. nicmene asi by mi stacily ty protilatky. v praci po mne ale chteli kontrolni negativni pcr nez se dostavim do kanclu tak mi ho proplatili. jelikoz se nam neozval nikdo ani sms, postupovala jsem dle instrukce ze mam vse hlasit PL a dle jejich rad.
Kora tak někdo ten pozitivní test potřebuje. Navíc nikdy nevíš jak dlouho budeš mít příznaky. Muž má dnes příznaky 11. den a teda do prace to není, ani kdyby ho hygiena uschopnila.
U bezpříznakových děti bych na antigenní testy určitě nespolehala, přesnost se blíží hodu minci.
Rada bych si precetla par clanku o ockovani proti covidu. Tohle vlakno jsem prilis nesledovala, omlouvam se, jestli to tu probehlo, jakoze urcite probehlo. Kdyby se teda nekdo smiloval a poslal mi bud primo odkazy, nebo jmena nejakych kapacit z oblasti imunologie a ockovani. Muze byt i anglicky nebo nemecky. Totalni zpozdilec, no
. Ale nechodila jsem sem s ohledem na sve dusevni zdravi:)
Gatita na insta sleduju @ocami_farmacie, snazi se srozumitelne shrnovat a myslim ze davali i odkazy
711990 tak jestli ocami neni Okamura, tak jdu hned studovat:)
Gatita haha je to očami:) slovensky profil![]()
711990 uz na to koukam! Ale teda byla to prvni asociace, co jsem mela
. Diky moc.
711990 hmm, neco z toho si prectu, ale na prvni pohled se mi to jevi zatim takove jednostranne. Hledam asi spis ruzne rozhovory nebo clanky s lidmi od fochu, ono asi neco bude i na ocami, jen se tim prohrabat.
Mel nekdo z vas/z okoli zazivaci problemy pri c19? Teda jako takovy divny kruceni+nechutenstvi? To je jediny, co me fakt otravuje, jinak to zvladam asi v klidu...![]()
Luna Já ne, ale muž měl jediný příznak lehký průjem. A maminka od kamarádky měla jen zažívací problémy, přesně jaké popisuješ (a k tomu teda lehkou psychickou zmatenost a dezorientaci
, naštěstí to přešlo).
Luna jo, ja taky prakticky jenom zazivaci potize. a docela dlouho se to jeste vracelo. jinak jen unava a trochu zimnice
continuity andulka01 ale to neni nic proti Barbuse, ani si nemyslim, ze by mel Babis dohlizet na kazdou vakcinu, ale proste to uprednostneni velkych prazskych nemocnic v kombinaci s tim, ze se tam vakcina dava i nezdravotnikum pusobi zvlastne a vede to k pochybnostem o te ockovaci strategii.
Gatita ja čtu teda všechno možný a nejvíc opatrný názor jsem postovala na stránce 872.
Lamicka v očkovací strategii jsou právě nezdravotníci (včetně těch esenciálních z krizové infrastruktury) v pořadí až pozdějc, ne teď
Klara tak ta "strategie" bude zřejmě jen tak orientační podobně jako ty instrukce od hygieny
páč teď zrovna koukám v tv jak naháněli ty staroušky z brněnských důchoďáků, aby jim to mohli bodnout:P
Lamicka tak uprednostnuji se nemocnice, kde to lze momentálně skladovat a kam to lze bezpečné dopravit. lze to asi pozdeji vozit v tom kontejneru, ale předběžně dorazil ten jeden, ve kterém jsou vakcíny. ( Proto těch dávek není celých 10 tisíc, ale těch 9785 nebo kolik).
Asi se mohli poslat nějaké dávky do Ostravy, ale rozmrazené s požadavkem na vyockovani v řádu desitek hodin. O to asi nikdo nestojí?
continuity diky. Myslis to stanovisko csaki? Lepsi nez nic, takove, co by si clovek i tipnul, ze doporuci. Nebranim se ale ani nazorum jednotlivcu (kapacit z oboru), vzdyt ja zatim cetla vsehovsudy jen rozhovor s Beranem, kterej je zrovna vedenej na MZ jako dezinformator, ale nebylo to nezajimavy cteni. No musim si neco aktivne pohledat.
Lamicka Obávám se, že očkovací strategii Blatný hodil v 99 % na vedení nemocnic a praktiky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY