Koronavirus
Janulik03 Je to tak
ale já dneska nebyla! Mám štěstí, že můžu vyrážet se sedmdesátníkama ve všední den dopoledne ![]()
Janulik03
Přesně tak. Jenomže zároveň si uvědomuju, že mně se to mluví, když mě ty zimní sporty moc neberou.
Janulik03 Ale dyť se u toho přistihuju taky, že se jde na výlet a já: "tady je zas lidí", jenže samozřejmě jsem jeden z nich!
Janulik03 Pravda! Ja tam dokonce bydlim ![]()
Janulik03 ja jsem tam nebyla.
Jiná Realita skrtam si ta teda ![]()
Já byla u bratra na chalupě, daleko od Brna a sníh a sjezdovka u chalupy. Taková malá, zapadlá a málo se o ní ví, takže nikde nikdo. 15 km by mě dost naštvalo. To bych z Brna nemohla ani na jednu chalupu a sedět pořád na zadku v třípokojáku nebo maximálně courat každý den po středu města by mě teda zabilo. To je přesně to, čemu se vyhýbám, když můžu.
continuity diky, ct a seznam koukam, rozhlas me nenapadl!
Janulik03 haha, jo, tomu se vždycky směju na FB, kde sleduji Úžasná místa v Česku. Každý den tam někdo dá fotky ze Sněžky, Pusteven a Pradědu a rozčiluje se, kolik tam bylo lidí, a protože na FB si nikdo nevidí do huby, tak ti ostatní jsou rovnou blbci, hovada a tupí měšťáci, jenom pan fotograf je asi letadlo ![]()
Renusatko ja bych misto 15 km sla opacne a otevrela bych za prisnych podminek zoo a venkovni expozice skanzenu,treba.omezemy pocet listku denne,jen online nakup,zakaz bufetu z okynek.
Lidi by meli vic na vyber a na rozdil od lesa jde dav v zoo regulovat.
continuity diky, ct a seznam koukam, rozhlas me nenapadl!
Ja rada poslouchan rozhlasovy podkast Vinohradska dvanactka, tam jsou fakt rozebirane zajimave aktualni kauzy ![]()
Jiná Realita
Přesně, já si taky myslím, že pokud se nezakáže vycházet, měly by se tyhle přírodní areály udržet otevřené, protože tam jdou návštěvníci snadno regulovat (a mohou přinést přece jen nějaké peníze).
Takovej blbej dotaz, ale na těch horách asi nejsou nikde otevřená wc? Při tom množství lidí to musí být zajímavý. ![]()
Jiná Realita Tak určitě by se to dalo řešit všelijak. Já tím, že jsem za celou dobu nebyla nikde, kde je moc lidí, tak 15 km kolem domu by mi paradoxně umožnilo chodit skoro jen mezi velkým množstvím lidí.
eeny-meeny je to primo a-poo-kalypsa:( chudaci horska priroda a vsichni,co bydli pobliz tech hlavnich tras.
Jiná Realita Zavřené zoo taky nechápu, co bychom za to o vánočních prázdninách dali. Skanzeny dtto.
eeny-meeny je to primo a-poo-kalypsa:( chudaci horska priroda a vsichni,co bydli pobliz tech hlavnich tras.
To je smutný. Už se radši dál neptám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY