Zuzuli respirátor se dá použít opakovaně, takže bys s ním pro ten chleba chodila třeba celý týden. Do práce by měl muž mít samozřejmě na každý den nový. Což neznamená, že by to nelezlo do peněz i tak.
Koronavirus
Garfie ja tomu verim,ze je vyprodano....ale tak hlavne,ze se neco naridi,ze?A ty se starej.![]()
Zarinya hukot tedy. Jestli to neni cesta zrusit uz jakoukoliv mobilitu obcanu (pokus o vtip).. ![]()
Sweet Potato ja nakoupila ty Goodmask a musim rict, ze jsou prijemne a da se pres ne i dychat. Nepomerne lip, nez v tech, co fasujem v praci.
A jinak me jsou obecne respiratory prijemnejsi, jak se mi min dotykaji obliceje. A pak taky psychicky, ze jsou alespon k necemu, ne jako rouska, ktera me akorat s*re a moc nechrani...
Videli jste tu tiskovku ted, kde se Blatny vztekal, ze on nema info o tom, ze situace je v nekterych nemocnicich silena?
Pavlena Na druhou stranu, třeba dceři respirátor vůbec nesedí, je jí obrovský - a to už je skoro dospělá, obličej už jí patrně nevyroste. A jistě není jediná. Jaký to pak má smysl, když to plandá?
Karlicka Jo. Šmejd.
A taky jsem viděla, jak se s Butešem naparují v brněnském očkovacím centru, pro které nehli prstem.
Zarinya Pokud někdo nemá žádnej respirátor, smí si ho jít bez respirátoru (v roušce) koupit? hlava XXII ![]()
Zarinya haha, my jsme tady zvykli od jara s rouskama. Akorat FFP2 si neusijes, no.
Jinak mě teď namíchla jedna bejvalá spolužačka. Sdílela na facebooku příspěvek, jak jsou neočkovaný lidi utlačovaný jak židi za holokaustu
Ona už teda postuje antivax nesmysly delší dobu (má malý dítě), ale to jsem si vždycky jenom řekla, jak může bejt člověk s vysokou školou tak vymaštěnej. Teď jsem ji vykopla z přátel, na tohle už nemám nervy. Nebo mi něco uniklo a pro neočkovaný už se staví koncentráky?
coralline s tim zacala nejaka ta seniorska ombudsmanka, ne?
Pavlena Na druhou stranu, třeba dceři respirátor vůbec nesedí, je jí obrovský - a to už je skoro dospělá, obličej už jí patrně nevyroste. A jistě není jediná. Jaký to pak má smysl, když to plandá?
tak to bude muj pripad.
Zarinya Pokud někdo nemá žádnej respirátor, smí si ho jít bez respirátoru (v roušce) koupit? hlava XXII
to nevim.![]()
Tuhle se otec vracel nekolik km z dalnice na Prahu,protoze si zapomnel rousku a ja sem rikala,no nejlepsi je,ze si ji ani nemuzes bez rousky koupit.![]()
Sweet Potato Mně jsou respirátory taky pohodlné, nosím jenom je a na malý ksichty mám trik :-). Taky mi neseděly, lezly mi do očí a dráždily je, tak si je změnšuju. Když je ještě složený, tak si ho zezdola založím malým špendlíčkem. Pak mi hezky sedí :-).
Kokoska Jo, tu jsem zaznamenala. Ta moje známá to sdílela od nějakýho antivax webu.
Karlicka jo. uz je mi z toho tak hnusne, ze nic nechci vedet:-(
clothilde tady o nem (zatim)diskutuji do velikonoc.![]()
Zarinya A na Slovensku chcú celoplošne testovať a bez negatívneho testu sa nebude dať ísť do roboty, bez testu iba do najbližšieho obchodu, lekárne a k lekárovi.
Sweet Potato tady se daji pekne jednorazove rousky za slusnou cenu koupit i v norme.....takze je treba pritvrdit!Vcera v lekarne jeden kus ffp2 5euro.....vic snizuje cenu,ale pod tri euro za kus se dostat neda.Tak jsem fakt nasr...,ze to bude povinne.Dnes u lidlu cedule,ze bez masky uz nesmis ani na parkoviste,za chvili v nich asi budeme muset i spat.
Na druhou stranu respirátory vydrží déle, jen je musíš nechat vyvětrat......
Jako není to nějaký nonsense? Vždyť je nemůžou mít pro všechny... A asi teda lepší nová rouška než respirátor nošený do roztrhání.....
Ony jjsou respirátory v různých veliksotech ale bohužel ne nějak standardizovaně
Já měla 3 z lékárny větší a pak jsme objednali 25 z obchodu s elektronikou (manžel si kupoval součástky :D ) a ty jsou menší ale sedí dobře.......
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY