A666 tak si to najdi na netu.Proste od pondelka povinnost...
Koronavirus
Igor taky jede bomby![]()

Zarinya a treba bezdomovcum je budou rozdavat zdarma?nebo lidem zijicim v nejnizsich soc.podminkach a tak? Protoze je fakt rozdil,jestli po nekom vymahas,aby si zakryl usta cimkoli,nebo mel zrovna respirator.ja si neumim predstavit,co by se stalo treba u nas (konkretne u nas v obchode),kde nemala cast romske populace chodi do obchodu tak,ze si zakryje pusu limcem,protoze nema ani zadne rousky,a najednou by meli mit respirator.kdo by to vymahal a jak.
Mags no vy tam taky máte materiál ![]()
Jiná Realita ja jsem v nejakem clanku zahlidla,ze socialne slabym budou davat na ty respiratory 100eur,ale nevim v jaky forme.
Jiná Realita tak vymahal,jasne,ze na kazdym rohu nebude policajt,ale nemas respirator nesmis do obchodu,na urad,k doktoru,na pesi zonu a do mhd.
treba v obchodech ted casto byva u vchodu security tak te proste nepusti.
dorota vieš čo, ja už tých šašov mám dosť. Si tam vypisujú cez Facebook jak pribrzdeni. Po vonku rúško nenosím, iba ak som niekde, kde sa pohybuje viac ľudí. Do obchodov nechodím vôbec, za chvíľu nebudem vedieť ani košík si zobrať. Učím z domu. So synom chodím na prechádzky bočnými uličkami. A teraz pôjdem zas 2 hodiny stáť do radu na testovanie.
v piatok má naša škola rezervované polhodinove okno ba antigenove testovanie, 50 zamestnancov!
Zarinya tady nesmis bez zakryti ust taky,ale myslim konkretne v nasem obchode,kdyz se tam prihrne parta osob,z cehoz jsou tri velmi velci chlapi,a moc nemluvi cesky,tak jim tam ta jedna mala prodavacka proste dvere nezatarasi a bez respiratoru by je ven tezko vykazala (dost s tim valcime od zacatku opatreni). Jsme radi,kdyz se snazi a zakryjou si pusu treba rukavem nebo limcem.posledni dobou je to lepsi,ale kdyby si vlada vymyslela respiratory,tak u nas by se nic nezmenilo a policajta by nam asi pred dvere nepujcili:)
letfenixa Sú strašní, komunikácia ako malé deti na pieskovisku. Najnovšie už urážajú aj vedcov. Ja teda dodržiavam všetky opatrenia, rúško nosím aj vonku, učím viac-menej z domu už od marca, do obchodu chodím max. 2-krát za týždeň, minimalizovala som aj cestovanie, od septembra som v kontakte len s najbližšou rodinou a so spolubývajúcou, niektorých kolegov som nevidela naživo od začiatku septembra. To testovanie pred začatím školy Vám teda poriešili
.
Jiná Realita ja tu od jara nikde kde ma rouska byt nikdy nevidela nikoho bez.
Jiná Realita vy stále nemáte obmedzený počet zákazníkov na predajni? Teda z predchádzajúcich postov som pochopila, že ich nemáte veľké.
dorota ale ak sa školy neotvoria, ísť tam nemusím
Já si na respirátoru zkracuju uzlama gumičky a spodek ještě ohrnuju pod bradou, jinak by mi končil až na krku. Ale i tak je to celkem pohodlné.
Lilly_Ku strasny!
Zarinya tady je ale cesko:(nebo pripadne valassko.nam do obchodu chodi oni romsti spoluobcane bez,ale u nich je to...ja nevim,ne neznalost,spis jako nepochopeni toho narizeni,nevidi potrebu to nosit,neni to od nich poza,kterou by davali neco najevo. A pak jisti majoritni tentononc,kteri tim davaji najevo,ze nejsou ovce/jsou cool.
Jiná Realita tady jsou taky ruzni zivlove z ruznych koutu sveta....nerikam,ze to nosi vsichni na 100%jen ja v obchode nikdy bez rousky nikoho nevidela.
V metru asi 3×a ve dvou pripadech je upozornili spolucestujici,jednou jednoho vyvedl ven ridic.
Nevím, jak v Praze, ale u nás ve městě chodí tolik lidi bez čehokoliv,že je jedno, jestli si nevezmou respirator, nebo roušku. Nosí se v MHD, nebo v obchodech, ale třeba na zastávce jen někdo.
Já nosím respirátor zásadně do mhd. V práci pak nanoroušku, ta je mi nejpříjemnější.
letfenixa mame,mame...ale plati stejna situace,zkus to vysvetlit rodine ehm.... prostorove i zvukove vyraznych lidi.doufam,ze nekoho neurazim,ale proste to tak fakt je,no.bylo by pomerne pravdepodobne,ze zacnou lomit rukama,dohadovat se..coz je nanic.i z pohledu sireni viru je cesta nejmensiho odporu nejlepsi,tak jim co nejrychleji prodas,co chteji, a pokracujes v dodrzovani narizeni.abych jim nekrivdila,tak vetsina se opravdu aspon castecne snazi,ale soucasne naprosta vetsina pripadu,kdy se tahle opatreni u nas konkretne porusuji,jsou prave tahle.
Zarinya
Taky jsem slysela. uz se na to psychicky pripravuju, ze do dubna nebude nic.
No, my jsme tak od podzimu připravený na to, že normálnější život nebud dřív než kolem Velikonoc ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY