Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 25. října 2016 21:37
Reakce na Edge:

díky, přidávám na seznam :-)

akorát to najednou asi nedám... už po 3. vůni v tom začnu mít maglajz a nepomůže ani káva...

To je normální. Já klidně vyzkouším deset vůní i víc (kávu nepotřebuju), ale mám z nich jen ten okamžitý dojem, jen rámcovou představu, o co se tak asi jedná. Abych vůni poznala líp - jak se rozvíjí, jak spolupracuje se mnou - tak ji pořebuju nastříkat na sebe (+ na papírek). To znamená zkoušet najednou ideálně 1-2 vůně, maximálně 4 . 

Offline barbucha blogger
35794 příspěvků moje polička 25. října 2016 22:04

Nekoupila jsem si v IKEA růžový svíčky Lugga, ačkoliv voněly úžasně pudrově (kterýžto pudr inzerovaly i na obrázku), kvůli nehodící se barvě  No dobře, koupila jsem si béžový, který mají na obrázku kameny (??). To jsem teda zvědavá. 

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 25. října 2016 22:28
Reakce na domenica:

Zkoušení vůní v obchodě  už moc nedávám, potřebuji vzorky a zkoušet v klidu. Nejlépe večer, bez okolních rušivých vlivů a většinu jen jednu. Novou metodou , kromě papírků a kůže, je aplikace na šátky. Jsem na ně dost vysazená, mám jich nepřeberné množství a v tomhle počasí si to bez nich neumím představit. A tak nastříkám, chodím kolem šátku celý večer a "studuji". A když je vůně velký držák, tak druhý den unosím. Momentálně tu mám tři studijní materiály .

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 25. října 2016 22:38
Reakce na cinkja:

Přesně tak! Doma, v klidu, bez personálu za zády ("tak jak se vám líbí?", po vteřině), ze vzorků... na kůži/papír/látku (šátek, šál nebo rukáv županu), to je ideální! 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 25. října 2016 22:55

Na Fracka jsem stará, ale tenhle bomber je přesně to, co potřebuju teď na lítačku..

Offline 0zero7
11864 příspěvků moje polička 26. října 2016 00:08
Reakce na Janulik03:

Edith mam tady asi dve, maminka ji ma moc rada taktez. Pohadky si pamatuju jako decko, treba Snehova kralovna to byl primo horor na desce!!

Offline 0zero7
11864 příspěvků moje polička 26. října 2016 00:41
Reakce na paktofonika:

Jasna ze si muzem tykat. A muzu si tykat aj s AMy?

Bably Glow je urcite do ruzova. Lingerie ma podobnou konzistenci jak Vitalumiere, obcas je micham, kdyz jsem jeste trochu opalena a Chanel uz je moc tmavy. Lingeriem mam c3 a je tak neutral bezova. Maji zlutejsi i ruzovejsi odstiny, ten muj neni uplne bledy, malokdy zesvetlam tak moc, abych potrebovala nejsvetlejsi odstin. Zkuste jeste mrknout na Shiseido Sheer and Perfect foundation, je lehouckej hodne. Ja moc BB a CC kremy nenosim, zda se mi to hutny.

Chanel weekend - v podstate je to exfoliato na bazi AHA kyseliny, neni spatnej, mela jsem, jsou skoro stejny produkty za pulku a nebo taky daleko min, treba Clinique turnaround. Chanel doporucuje pouzivat jenom o vikendu, to je trochu blbost, pokud delat kuru s trochou exfoliace chemii, tak je lepsi to delat treba 14 nebo 30 dni v kuse, nebo kazdy druhy den, pokud mate citlivejsio plet. Kamosce se to pozdava, protoze to v podstate pomuze vyloupnout hezci plet novejsi, driv ven. Nedoporucuju pouzivat v lete, spis pozdim az jaro, plet je pak citlivejsi na slunce. Zrovna ten Chanel ma docela dost alkoholu takze za ty penize jako spis neeee, koupila bych podruhe neco jinsiho. Ma hezkej obal hehe

Offline 0zero7
11864 příspěvků moje polička 26. října 2016 00:50
Reakce na betsey:

hlásim, že už je zakúpený. V piatok by mal doraziť

Ty jo zavidim!! Nepotrbuju samozrejme, ale chtela bych. Volala jsem do Kiehls a samo tady NEMAJIII! Ale budou nejaky vanocni balicky prej, kurnik sopa!!!

Offline 0zero7
11864 příspěvků moje polička 26. října 2016 00:52
Reakce na Garfie:

Me se taky zda do ruzova, neni strasnej, ale na me je dost hutnej a barva nic moc, jsou lepsi veci. Presne jak pisete!

Offline 0zero7
11864 příspěvků moje polička 26. října 2016 00:57
Reakce na Edge:

Ten Chanel je bezva, ja mam rada i ten bilej panskej, citrusovej.

Tak referujte!!!

Offline 0zero7
11864 příspěvků moje polička 26. října 2016 01:01
Reakce na razorblade:

No Guerlain ma vetsinu hutnejsich, ale to Lingerie je fakt dobry. Me se ty dalsi moc nezdaj, zkousela jsem a mam ten Parure, ale ten davam, jen do fakt zimy a ta tady nikdy neni haha

Shiseido je fajn, to je skoda, ze ses osypala.

Offline 0zero7
11864 příspěvků moje polička 26. října 2016 01:02
Reakce na Edge:

Jo a super dziny

Offline 0zero7
11864 příspěvků moje polička 26. října 2016 06:41

Koupila jsem dneska nejaky darky v knihkupectvi (smarja vanoce) a zjistila jsem, ze prodavaji velmi prijemny svicky od par znacek. Voluspa, Illume a jeste cosi, koupila jsem Crisp Champagne od Voluspa, Blackberry absinthe od illume a jeste neco od te treti znacky, Santorini s bergamotem. Zrovna mi hori ta Blackberry Absinthe a je super! Ty dalsi dve taktez, musel jasem to hnedka zkusit, prijemne za ty penize. (cca okolo $30 za jednu) 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 26. října 2016 08:56
Reakce na 0zero7:

samo to ani ja nepotrebujem, ale nedalo sa odolať :-) to by mi nenapadlo, že u vás to nebude

Offline 999
19808 příspěvků moje polička 26. října 2016 10:05

Kožešinovou bundu a boty, které jsou na vysokém podpatku, a přesto pohodlné... A největší bonus - jsou úzké přes lýtko a tak mi odstávají jen málo.

Offline 999
19808 příspěvků moje polička 26. října 2016 10:06

Offline LennH
158 příspěvků moje polička 26. října 2016 10:27

Kabat. Uz se vidim, jak v nem smykam 3 tasky a zabahnene dite, pripadne vykopavam auto ze zaveje. Jsem prakticka zena. :)

Offline Janulik03
20224 příspěvků moje polička 26. října 2016 10:31
Reakce na LennH:

Ten je krásny. Auto vykopete, blato okefujete, tri tašky hodíte mužovi. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. října 2016 10:43
Reakce na 0zero7:

Jasné ze aj s Amy :D

Ďakujem za zhodnotenie. Pôjdem pozrieť Shiseido aj Lingerie. Ja som ho dávnejšie skúšala, ale už si nespomínam prečo som ho nekúpila. 

A k Chanel weekend. Som si myslela, že bude predražený. Navrhnem Clinique. Ja by som to skúsila tiež, ale teraz som dosť spokojná s pleťou a nechcem skúšaním nových vecí skončiť tam kde som bola pred tým. Aj by som si namiešala niečo doma, nebudem to pokúšať.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. října 2016 10:50
Reakce na razorblade:

Ďakujem, skúsím sa naň pozrieť, aj keď to že je hutný ma odradzuje. A je fajn, že nezakrývate pehy. Posledne som na youtube videla trubku s krásnou pleťou čo si dávala 3 vrstvy Double wear, len aby jej nebolo vidno pehy. Ach jo