A musím si tu posťažovať, že som až teraz zistila že Sephora Čr má eshop a zasielajú aj na Slovensko. Len ešte stále sa neviem rozhodnúť či to je dobre alebo nie ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Ten je krásny. Auto vykopete, blato okefujete, tri tašky hodíte mužovi.
Jasne, no mate pravdu. Diky. :)
Kúpila som si pikslu bahna z Mŕtveho mora... Kedysi ho na MP strašne vychvaľovala tuším Ghost B.C., tak som si ho uložila do zoznamu na vyskúšanie. Už po jednom použití som celkom nadšená, pleť je o poznanie jemnejšia, menej mastná. Bála som sa, že to bude štípať alebo páliť, ale nič z toho sa nekonalo.
Dnes jsem si nekoupila kolektivní šaty COS. Oproti očekávání mi přišlo, že mi docela sluší, ale ten materiál je hrozně nepohodlny, šaty táhnou v pruramcich... Za mě ne.
nadherne sedi... vlastne ony je asi ostatni maji nejmin o cislo vetsi. takhle se mi opravdu libi moc. jestli se v nich neda hybat tak skoda :-/
škoda, vyzeráte v nich super
vidite, ale pritom vam tolik slusi!
Asi som sa zbláznila....vetrovku
Jsou zelené, jiné jsem tam neviděla, ale úplně jsem nepatrala. Jsou to 34, ale větší už byly velké v ramenou. Asi to chce subtilní ramínka, já vážně nemohla dát ani ruce do boku. Škoda, no :( Fakt jsou v reálu o dost hezčí než jsem čekala.
vlnené nohavice, na ktoré som si robila zálusk už dávno, a dnes ešte s dodatočnou 40 %-nou zľavou. Juchú!
Tak ty jsou! Odkud prosím? Maj i jiné barvy?
asi vás sklamem, sú z theoutnet.com, iné farby nemajú a z týchto už len číslo US 6, aspoň keď som hádzala do košíka, tak mali už len zrovna moje číslo
US 6
Kalhoty jsou fakt hezké, budu Vám je tiše závidět.
Kolo.
Uz me nebavilo vymyslet si vymluvy, proc jako Hradecak nejezdim na kole :)
Zelené.
super kozacky! co to je za znacku? Ten traktor se mi tam libi moc.
LennH krasnej kabat
To Shiseido je docela dooost tekuty a nekreje moc. Ale me se zda dobry. Ze to neni maska. Chanel platite za znacku to je jasny, maj dobry veci, ale zas uplne na zadek jsem si nesedla, krom treba te zlate rady a to je palka. I treba Guerlain Orchidee krem, to je $550 jenom to vrzne, jako je dobrej, mela jsem ho, ale zas taaaaak dobrej, to si myslim, ze za terba $200 uzkopim neco urcite srovnatelnyho a kolikrat i z amin, proste at to ma nejakou hodnotu odpovidajici.
Ja bych si taky namichala kdybych nebyla lina. Ted mam doma jeste kos kosmetiky co bych mela spotrebovat, dobry veci, tak to nebudu pokouset, vanoce na krku taky. Dneska jsem mrkla na oboje, Chanel i Guerlain a Chanel je o pul facky vic tekutejsi, ale fakt to skoro neni poznat. ak jsem zvedava co reknes. (cha jsem si to opravila na tykani)
Veškeré vršky 34, nebo XS se mi zdají v COS úzké přes ramena, celkoě takové těsné. Naproti tomu volné kalhoty jsou velké v pase.
Ha. Ha. Tak samo ze dobre tebe a blbe pro penezenku ze. jo a mas pihy?? zaaavidim, ja bych je strasne chtela, mam jenom trosku na zacatku leta a pak zmizi v opaleni a cau, geee
Bunda je super, moc se mi libi ten vzor, mam kamarady skoty a toto by melo uspech :) Ukazes pak oblecenou?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články