Díky za tip na boyfriendy, mám ten samej problém (velikej rozdíl mezi boky a pasem) a zatím jsem na žádný pěkný, co by mi seděly, nenarazila. Půjdu to tam omrknout.
Co jste si dnes koupili/y?
Díky, ze šedých riflí mám opravdu velikou radost, protože jsem si asi před rokem jedny zničila a teď jsem konečně našla náhradu, která mi neodstává v pase ![]()
Já mám oblíbené boyfriendy taky z H&M. Tuším, 3.rok je nosím a furt jsou dobrý.
+ 0zero7
Jo! Moje nejlepší a nejoblíbenější boyfriendy mám taky z H&M! A ještě z výprodeje, vyšly na cca 150 korun
Až ty se rozpadnou, budu zoufalá... Tehdy (taky je mám tak třetím rokem) měli evidentně nějakou dobrou sérii...
U těch levisek jsou jakžtakž slušný boyfriendy jen v tý jejich "501".
auuu je tam i adventní kalendář Joe Malone!
Ano. Dnes mne pobavilo, ze na mne na YouTube vyskocilo toto video (slecnu neznam, ale evidentne je to spojene s tim, ze jsem ty adventni kalendare pred nejakou dobou googlila). Mimochodem tam mluvi i o tom Jo Melone kalendari :-)
Tak snad něco vyberete, já už je mám fakt dlouho a tehdy jsem měla v kabince snad všechny, které měli. Od té doby jsem trochu přibrala, ale furt drží boyfriend střih, jsou fakt dobrý. Jiné džíny z HaM nemám.
Barbucha - tak tam bych si i vybrala, ale musím zkoušet a zkoušet.
Ty Levisky se mi moc líbí, ale mně nesedly, jsou docela velké v pase. :-(
Moje statistika:
Pocet bezovych kabatu: 3
Pocet deti: 2
Celkem na sobe: 1x
Vezmu si je v nejblizsi budoucnosti na sebe: 0x
Ale je moc krasnej. ![]()
Haha, tak ja doufam, ze to tak nedopadne, dite mam jenom jedno, tak si ho vezmu aspon 3x. :D
já potřebuju u levisek dýlku 30, která se do ČR vozí jen výjimečně že ty holčičí 501 se snad dělaj všechny až od délky 32
Jinak je zajímavý, že za mých středoškolských let teda platily 501 za rovný džíny a toužili jsme po nich, protože nám všechno v obchodech přišlo jako mrkváče (což dle mýho boyfriendy trochu jsou)
Ten kabat je bozi! Prosim, odkud je?
Dekuju! :) Je to Mango.
Kabát je nádherný a myslím, že pro takové kabáty vesmír vyřeší všechny zmiňované potíže ![]()
Diky, ja s tim tak trochu pocitam! :)
No ja tady ctu, jak popisujete, ze vam nesedi boyfriendy protoze mate velke rozdily v mirach mezi pasem a boky, no... Ja mam velmi maly rozdil mezi pasem a boky a na me boyfriendy zas vypadaji strasne blbe. To si nevyberete. :D
Mně se ta bunda taky líbí, včera jsem vám to zapomněla napsat. Jen tak pro zajímavost, odkud je?
Na mne zadny boyfriend kalhoty nevypadaly jako boyfriend, dokud jsem si jednou ze srandy nezkusila rifle svyho brachy. A fakt super, takze za me: pansky nebo chlapecky HM.
tak vono jako obecně slušivý kalhoty to teda fakt nejsou. Já nesrovnalosti v pase řeším páskem, ale od doby, co jsem se v jedněch nahrála na video, jak trénuju se psem, nákup dalších velice obezřetně zvažuju :-D
(megaprdel a megakrátký nohy, ale jsou děsně pohodlný, nosim je doma místo tepláků teď :-D)
já jedny z klučičího HM mám, výhoda je, že na mých 163 cm jsou mi akorát přesně dlouhý, ale teda na zádech odstávaj fakt hodně, jakože hodně, jsou fakt od boků nahoru úplně rovný
No ja tady ctu, jak popisujete, ze vam nesedi boyfriendy protoze mate velke rozdily v mirach mezi pasem a boky, no... Ja mam velmi maly rozdil mezi pasem a boky a na me boyfriendy zas vypadaji strasne blbe. To si nevyberete. :D
Já taky svlíknu většinu kalhot zapnutých i s páskem ;-) a našla jsem konečně (už loni) skvělý střih džín TH, ve kterých to vypadá rozumně.
Minulý týden jsem si musela koupit další (v podstatě stejné, akorát tmavší), protože jiné už nechci.
Střih se jmenuje Sophie.
Hmmm, jenže skinny, no :-D. Takže já opět škrtám.
Jo, delka super, merim 165. Ale sla jsem si je zkusit a fakt jo. Odstavaji na zadech a vubec.. Lidi, nekupujte si je. ![]()
Hmmm, jenže skinny, no :-D. Takže já opět škrtám.
Mám velikost 29 a myslím, že výrazně zeštíhlují. Hlavně v kombinaci s botami na podpatku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články