Karoleena Jsem zvědavá na recenzi na Hřbitovní hlínu
Co jste si dnes koupili/y?
hřbitovní hlínu si chci taky pořídit, četla jsem na to recenzi a přišlo mi to zajímavé...
brrr knížek není nikdy dost
nolita ježiš jak jsem přistála ve vlákně na tvém příspěvku, tak jsem zahlídla první půlku a byla jsem dost překvapená ![]()
hřbitovní hlínu si chci taky pořídit, četla jsem na to recenzi a přišlo mi to zajímavé...
ja myslela, ze jsem omylem vlezla do pestitelskeho vlakna a ze mam nejaky mezery ve vzdelani :D
Karoleena Dejte prosím vědět, jaký ten Zábranský byl. Na Britských listech ho strašně sepsuli za propagaci xenofobie, což mne strašně překvapilo. Jak Zábranského znám, byli jsme spolužáci, tak mi to zní jako hrozný nesmysl.
razorblade tak to mě napadly čarodějnický rituály ![]()
razorblade taky dobrý
nevím, sice co bych já tak asi pěstovala, ale dobrý ...![]()
KapkaMM No, kvůli recenzím jsem si tu knížku vlastně koupila, takovej vyrvál už jsem totiž dlouho nezaznamenala, v půlce recenzí naprosto příšernej fašistickej brak, zatímco druhá půlka jásá nad ostrůvkem současné společensky angažované literatury, i když teď už se to teda začlo cyklit a píšou se recenze na recenze...
SunEclipse nedavno tam totiz padl vyraz zizalova hlina, ktera ma bejt pro rostliny super. Tak jsemsi myslela, ze nolita je jeste o level dal :D
ja myslela, ze jsem omylem vlezla do pestitelskeho vlakna a ze mam nejaky mezery ve vzdelani :D
chryzanteny by sa dali ![]()
nolita tie by si zvladla ![]()
Janulik03 tak to já bych zvládla ledaco, to se nebojím, jen by mě to ukrutně nebavilo
takže hřbitovní hlínu fakt jen v knižní podobě :-)
nolita uz to vidim, ako v noci lopatickou niekto hrabe hlinu ![]()
Koupeny

Isca Super! Červená síce nieje moja farba ale je fakt pekný! Odkiaľ. A je aj čierny?
paktofonika Z Manga. Stejný mají ještě tmavěmodrý, černý ne. Ale fakt dobrá plášťová látka, bavlna /polyamid, lehká a zároveň trochu pevnější.
Pro nás, pro dorostenky jak dělaný![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje