Mutziputzi vole a chodit budu bosa? Ja jsem loni na podzim odrovnala perka, tenisky i takivy ty nazouvaci tenisky, na jaro nemam jedinou tmavou botu. A tyhle jsem vybrala po velmi peclivem zvazeni... a pak tady takovej shitstorm kolem nich :D
Co jste si dnes koupili/y?
razorblade Ja fakt nevim kdy se aspon tady pochopi, ze Vagabond si ze zakaznika proste dela prdel..to je jak 2kk za vosmicku s Asko kuchyni tady, dokud to nekdo bude kupovat, bude se to lifrovat![]()
razorblade Vykašli sa na Mutzi sama nosí hnusoboty tak čo! ![]()
paktofonika bacha,Mutzi nosí štýlové kožušinové snehulky ![]()
pecka Štýlové snehule sú samozrejme Moonboots. Tie dúfam nenosí. Minule som v nich stretla pani v obchode ![]()
pecka Funkčné sněhulky! No nebudu klepat kosu v ňákejch šlupkách vod Vagabondu snad ne?![]()
paktofonika Moonboots jsou i na mě moc![]()
Mutziputzi Super.
A ja furt neviem čo nosíš okrem Uggs a Huarache. Daj tip na kvalitné kožené topánky ak sa ti zdajú byť Vagabond nekvalitné. Samozrejme ma zaujímajú tipy v danej cenovej kategórii.
paktofonika No k tomu nosím semišový Toms, když už je počasí, Converse, perka Blundstone a Pepe Jeans, marteny...nemyslím, že jsou Vagabond nekvalitní, i se mi některý líbí, ale nějak mi všechny kotníkový co se tady zjevily přišly hrozný, vč. těch včerejších teda![]()
poslední roky jsem nenosila baleríny a ty bych si naopak u Vagabond vybrala.
Karoleena a mam je! Jsou uzasny adelaji mi i peknou nohu (fakt, Mutzi!). Jen jsem si je vcera vzala na cely odpoledne a trochu jsem si odrela kotnik
ale jinak backory
paktofonika jj, ja mam stale v pameti ty boty na kacence![]()
razorblade Tam máš velkou smůlu, kačenko, ty nakonec nemam
Hele vyfoť mi putžabáky, já ráda změnim názor, jakkoli si myslim, že to neni možný!

Dnes ráno v Lidlu pro základní nákup a odešla jsem s pěti plátny, akrylovými a akvarelovými barvami, pastely a zásobami, se kterými by menší papírnictví vystačilo aspoň kvartál![]()
Možná by to zajímalo
Jiná Realita , jestli má umělecké nutkání (nebo kdo to tady uvažoval o kurzech malování:)
razorblade Todle sou super boty, když už divný!

razorblade Achjo, trochu závidím, já si minulej týden dost neplánovaně koupila loafery (objednávala jsem je pro někoho jinýho, jenže špatná velikost a mně zrovna seděly, náhodička!!) a zas osmdesátý černý boty už mi přijdou jako roztaženost, no nechám to ještě uležet... :D
A když už tady jsem, tak ty loafery rovnou přiložím, jo a taky žlutou čepici jsem si koupila, protože Y-3 podzim 2018 ![]()

Gatita áááá super, potrebujem obnoviť zásoby štetcov, tie ich sú prekvapivo sušné za tú cenu. A pri tej príležitosti sa asi hecnem a skúsim aj tie akrylky, doteraz som bola snob, ale teraz aj tak nemám energiu na dlhší výlet, než je najbližší lidl
.
Karoleena čapica super a závidím každému, čo si môže moju obľúbenú žltú dať tak blízko k tvári...nech ti slúži!
slniecko ja prave snob nejsem,na to moje patlani lidl postaci,no nekup to,sadu barev za 59:)stetec jsem mela v ruce naposled tak pred dvaceti lety a ani tehdy to nebyla zadna slava, ale jak jsem to tam videla,probudila se hotova vasen!
Ale je fakt,ze lidl postrada tu uchvatnou vuni obchodu s vytvarnymi potrebami...
Mutziputzi jezis, ta fotka odhali kazdej chlup a neviditelnou jizvu! Ta cervena uz skoro neni videt :D edit: a ja nechtela divny boty, ale co nejvic neutralni a univerzalni

Karoleena hezký nákup. Žlutou jsem zkoušela loni a jako fakt ne no. ![]()
razorblade Ale jo, hele, beru zpět, daj se![]()
jezis, az ted na kompu koukam, ze ta jedna fotka je vzhuru nohama :D
![]()
![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje