Co jste si dnes koupili/y?
moninika Tie čierne sú krásne, už si ich mala v ruke? Ako je to s kvalitou? Rovno by som k nim objednala aj ten košík. Mam pocit ze potrebujem na leto košík. A asi 4 čierne šaty. ![]()
moninika tie šaty sú úžasnéé ![]()
moninika oboje saty super
paktofonika Naživo jsem je neviděla, ale když jsem na ně narazila před pár dny na netu, tak mě fakt mrzelo, že už nejsou. Takže se na ně hrozně moc těším a jsem zvědavá jaké budou v reálu. Ale vzhledem k tomu, že jsou vyprodané, tak by mohly být dobré.
A koukala jsem, že Zara má i zajímavé dřevěné kabelky ![]()
A doporučuju se kouknout v Zaře i na trenčkoty. Já mám už starší dva a letos jsem si řekla že obměním a byla jsem s nima vždycky hrozně spokojená. Jdou navíc krásně prát v pračce a jsou jak nové.
moninika ty první šaty by byly perfektní pro Luna :-)
Asi mi nějak uniklo proč, moc jsem poslední dobou nepročítala...
moninika moje velikost neni ![]()
moninika tie šaty sa mi páčia
rovnako i šaty @moora
moninika jen tak, nic jsem tím nemyslela
moninika Ty pruhované šaty jsou super!
Asi šesté pruhované šaty:

A spoustu knih:

Dětem taky něco

viktorka_od splavu Hus s cernyma satama!
Ale jo, brala bych je.![]()
Potrebujem nejaké oblbováky na nervy. Nemáte niekto extázu alebo aspon jointa? a bude mi po nich všetko fuk? Prosííííím
Patrilo to inde, ale možno to kupim, no
Rum.
Ronna passé, už som sa z toho dostala. Ale ďakujem. ![]()
brrr Raději zešílet v divočině si taky jdu koupit
Janulik03 a můžu se zeptat co jste tedy použila? ![]()
nič zakázané.
Vlastne len klud a nohy v teple. Pustila som si doma klavír Jirího Maláska a čušala.
Ronna Osm rozhovorů se šumavskými poustevníky.
A asi jsem to trochu s těmi knihami dneska přepískla, protože kromě již zmíněných jsem ještě koupila životopis Agáthy (dík baltik ?), další díl Stavitelů mostů (Pravé americké džíny) a abych se necítila provinile, tak ještě jednu odbornou (Kostel P. Marie na Pražském hradě - dialog nad počátky křesťanství v Čechách).
Já dneska taky knížky a pak jedno ujetý tričko ze Zary, takovej ideální statement kus pro ženu pracující v IT bych řekla. :) Zato plavky, který mi měly dneska přijít, samozřejmě nepřišly, protože je zcela nestandardně doručuje na prodejnu Lindexu Česká pošta a co jednou ČP schvátí, to se bude ještě týden válet v Brně v depu...

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje