Luna Je, hrozne hezka pani dle meho![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Mutziputzi tohle pradlo taky mam, tak dlouho se mi reklama nabizela, az jsem na to mrkla... Holt 40 plus, aby mi tahlo na zada, to uz nesnesu ![]()
Martina Smukova se mi moc libi a v nove kolekci Timoure et Group je krasna. I ta kolekce! :)
Asi mi bude velká, ale zkusit to musim!

Koupila sem si kecky od Martensů.

Jinak paktofonika ten bb není špatnej, lehce sjednotí,nekreje teda (což sem ani nečekala ani nepotřebovala) a není na obličeji nijak zvlášť cítit. Ale je to zatím jednodenní zkušenost.
Mutziputzi tu chci taky! Za dva roky chci jet bezkovat do Lahti, tam by prdela muziku <3
razorblade na Bibloo ji maj, panska Adidas
Mutziputzi tu chci taky! Za dva roky chci jet bezkovat do Lahti, tam by prdela muziku <3
ježíši, to si musim zapamatovat
Ounz co? :D to, ze chci jet za dva roky bezkovat do Lahti, nebo oblibeny slovni obrat meho otce? :D
razorblade no lyžování si kliďo taky zapíšu a půjdu ti mávat na letiště, ale to ‘prdět muziku’ slyším prvně a fakt mě to rozesmálo ![]()
Mutziputzi Super!!

at uz je jaro! :)
Lilly_Ku hezký!
Lilly_Ku tie sú super ![]()
Lilly_Ku jééé, ty jsou pěkné. Už je máš vyzkoušené nebo jsou teprv na ceste?
Krehutka dnes objednany, u other stories to dycky trva veky, ale do jara snad dojdou haha
Lilly_Ku Uvidis, co dorazí dřív ![]()
tak potom prosím poreferuj, jak sedi. (Nelíbí se mi tam ta gumička, gumičkový slingback jsem několikrát zkoušela a vždycky se mi akorát pokoušel sežrat nohu. Tyhle ale vypadají fakt pěkně, i ta kůže vzadu, není to jen tenký pasek, to by možná mohlo fungovat i u mě)
Lilly_Ku moc hezké...
Lilly_Ku Tak ty jsou fakt povedený, líbí se mi, že je ten zadní řemínek trochu širší, než je u bot tohoto typu obvyklý.
Lilly_Ku Skvělé jsou
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje