Karoleena dobry nakup.Topanky som si chcela kupit,no smola-39 male a 40 velke
a vidim,ze uz planujes buducu zimu.Ja som tuto riskla cervenu ciapku,no zltu som este neskusala.Nejak si to neviem na sebe predstavit.Dufam,ze potom bude foto ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
ehm ehm (když ale byly tmavomodrý, a ta zima mě už fakt nebaví)

moora uz sem je sice chvalila,kdyz si je koupila sestra @999,ale musim znovu.
Krasny!
bude fotka?
A doufam,ze z nich nebudou kolektivky a neuvidim je tu kazdou chvilku.![]()
moora Super
. Jsou vážně moc hezký :-).
Tak jsem neodolala, jsem zvědavá co Mango vydrží

A já chci tímto poděkovat děvčatům, která mi radila ohledně trenchcoatu. Sice jsem si ho koupila úplně od jiné značky, ale díky vám jsem věděla, kde se po něm podívat.
A v sobotu jsem si byla nechat konečně udělat brýle na čtení, s obroučkami dávám za pravdu Lamě z Lana, je to horor, ale uspěla jsem v Oftexu. Vyzkoušela jsem asi 30 obrub, ale paní byla velmi trpělivá, manžel shovívavý a nakonec to dobře dopadlo a budou v sobotu hotové.
Mutziputzi hezký nákup. Mango bych pak chtěla vidět v outfit vlákně. ![]()
moora Čekám s nima na slevy, ne že mi to zase nevyjde!
Jsou krásný.
A mám teda cukání si tam pořídit ještě jedny v divnočervené barvě.![]()
moora Krásný šaty
.
Poéma ten se mi moc líbí! Mohu se zeptat, odkud je? Začínám po trenčkotu pokukovat, ale zatím jsem všude našla jen takové hadříky. A jestli přidáte pár tipů, na co při koupi koukat, budu vděčná.
Námořnický svetr se šálovým límcem v dobročinném sekáči, cestou z námořnických zkoušek :-) Ani jsem nezkoušela, prostě tam na mě čekal a sedí mi perfektně :-) Úplně novej, za 85 Kč, už v něm sedím v práci a rezervuju lodě :-)
Mysosaurus Je od Gerryho Webera z OC Spectrum z Průhonic. Tuhle zn. mají i v Praze v Domě zn. módy v Arkádách Pankrác.
A co se kvality týká, dávám si pozor na materiál, nesnáším mačkavé hadry a i ušitý musí být dobře. Dostatečně pohodlné rukávy, aby netáhly v podpaží, aby se nekroutily přední díly ap.
Luna Tyhle do slev jen tak nepůjdou...Je to novinka. To spíš ty divnočervený :-).
999 sazim na to, ze ty divnocerveny urcite nikdo nebude chtit a pak budou za par supu, jak tehdy ty bezovy.![]()
Luna Divnočervený na tebe zbydou na 100 % :-).
Poéma Soucítím. Já nakonec taky vybrala. Jestli mi teda sluší nevim , ale já se v nich cejtim dobře :)
Lama_z_Lana To je nejdůležitější, cítit se v nich dobře! ![]()
Ty černé šaty jsem nedávno objevila na stránkách Zary ale už byly vyprodané a dnes se zase objevila moje velikost
A tu žlutou ledvinku už mám, tak k ní šaty ![]()

paktofonika Jak píšeš. Do slev půjdou, otázka je kdy...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje