#ice mají tam ceduli, že bude.
Co jste si dnes koupili/y?
moninika tie svetre ![]()
ice Jenom tak mezi řečí - v pánském oddělení většinou fronty nebývají, tak chodím tam ![]()
moninika Asi tam vlezly úplně všechny parfumaniačky, protože mi nejde objednat!![]()
moninika že já si nehlídám poštu, jsem tak propásla začátek a vyprodali mi košili, kterou jsem si chtěla zajít koupit o víkendu. ![]()
nellielovett No, já se šla náhodou podívat na stránky a tam na tu slevu přišla. Mail mi poslali až odpoledne...
Na stránce COS se mi nezobrazuje tabulka průvodce velikostí. Nemáte ji někdo uloženou.
Skvělý nákup.
No a ještě (kromě ostatního) sem si koupila tohle. Voní moc hezky. A několik muji svíček, ale ty rozdám. Ještě by to chtělo čaj :)

moninika To je zajímavý, tam je nějakej tajnej průchod do pánskýho? Já si vždycky myslela, že se tam dá jít jen venkem...
Karoleena Je, v místě kde se prochází od kabinek ke kasám :-).
lidi hubnou z ruznejch pohnutek - nekdo kvuli zdravi, nekdo kvuli hledani partnera... ja kvuli tomu, abych mohla delat stejny nakupy jako moninika
... pac asi potrebuju ty saty a bundu![]()
razorblade Hele, tak to je dobrá motivace
Já bych taky potřebovala 10 kilo dolů, ale zatím se toho cukru neumím vzdát ![]()
moninika i bez cukru se dá 10kg přibrat:D
moninika ja na ty COS hadry potrebuju dolu 30 kilo + si nechat odoperovat prsa, ktery do toho taky moc nesedej :D
razorblade no po třiceti kilech dole prsa většinou samy naznají, že jinde jim bude líp a zmizí
operace netřeba. většinou si to řeknou už tak po pěti kilech, zjištěno na vlastní dekolt.
viktorka_od splavu Já loni v létě vynechala sladké a trochu pečiva, ve vedrech žila hlavně na ovoci a zelenině a zhubla jsem viditelně dost. Bylo to fakt vidět i jsem se cítila dobře. Pak jsme byla na děcka nějaký čas sama, bylo to náročnější a to ta čokoláda na uklidnění večer padla...
moninika ja na ty COS hadry potrebuju dolu 30 kilo + si nechat odoperovat prsa, ktery do toho taky moc nesedej :D
a taky je na to potreba mit ten spravny oblicej.napriklad ja mam telo presne na tyhle veci, zadne extra krivky, i se mi to libi,ale kdyz jsem si tam zkousela asi paty kousek a v kazdem vypadala jak unavena zapskla urednice,zamackla jsem slzu a odesla s prazdnou.mozna ted maji jinou kolekci,ale tenkrat to meli v dost zemitych barvach a nejak mi to nedelalo dobre,a to jsem lunt a prsa skoro nemam.a stara zas tak moc taky nejsem.
Jiná Realita jj, prsa uznaj, ze jim jinde bude lip... treba u kolen :D :D :D
Gatita ale to jsou samy komplikace
na preoperovani xichtu uz nepujdu :D
Až se domáknu, kdo jste mi tam vyžral ten černej žíhanej rolák, tak budou padat hlavy! ![]()
Musela jsem vzít šedivej!
barbucha ten jsem taky chtela a u nas taky uz nebyl!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články