problem noveho trenckotu vyresen

problem noveho trenckotu vyresen

barbucha ten jsem taky chtela a u nas taky uz nebyl!!
Já si to tady přečetla až teď, holt kdo pozdě chodí... ale ten černej byl hezčí! No, rolák zoufale potřebuju, tak aspoň něco.
Bundička místo trenčkotu je dobrá, ale já mám cosáckej trenčkot z loňska, tak letos to bude ještě cajk.
barbucha te chapu! taky bych brala ten sedej, nebyt toho, ze jsem si tam asi pred ctrnacti dny koupila skoro stejnej taky v sede ![]()
Třeba se ty černý ještě objevěj... mají výprodej taky v kamenným obchodě nebo je to jen v eshopu?
barbucha zatim jen v e-shopu, nahodou jsem dnes byla v kamennym obchode a nic. i massimo dutti ma nejaky slevy, jsem ted koukala. no naobjednala jsem a doufam, ze budu ted na nejakou dobu vykryta.
barbucha V kamenným od zítřka.
Vyplenila jsem Benetton (podzim konečně ve slevě) a největší radost mám ze šedých kalhot.
Fotit se mi nechce, ale asi to jsou ty úplně vlevo.

po celém půldni nervů, instalaci všemožných prohlížečů na různý zařízení, se mi konečně podařilo objednat šaty. řešením bylo napsat kamarádce, aby je objednala ze svýho počítače
když něco chcu, tak proto udělám všechno! ![]()

martek01 když jsem viděla poslední příspěvěk od tebe, tak už jsem šla taky nabídnout pomocnou ruku. Jsem si říkala, chudák martek, celý den zápasí s nákupem, tak z toho už musí být úplně zničená. ![]()
martek01 a šaty hezký.
martek01 Já to nakonec prolomila. Ale jednu sukni mi mezitím vyprodali.
paktofonika Byly
.
paktofonika určitě byly! já jsem herdek baba, velký prsa a domá mám na ztkoušku vel 36 a zapnu je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakože knoflíky lituju, ale zapnu. takže sem vzala 40 a snad budou cajk. pokud jsi fakt lunt, tak to bude jak pytel
nellielovett děkuju :-) zničená ne, ale nasraná jo :-D
999 Super, odľahlo mi
To bola asi jediná vec ktorú som zvažovala. Všetko čo sa mi páči je v pôvodnej cene. No hádam stihnem ďalší výpredaj už v obchode. @
První nákup v COS

První nákup v COS
tak ty jsem taky měla v košíku :-) mám stejný, ale modrý s béžovám lemem a s krátkým rukávem a jsou super! ale pak mi došlo, že proužkatých šatů mám dost.....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.