Ounz Děkuji, kouknu, v úterý mám cestu do Ostravy.
Co jste si dnes koupili/y?
viktorka_od splavu Dēkuji za odpovēď. Škoda, chtěla bych něco z COS vyzkoušet. V Brně se asi otevření prodejny jen tak nedočkáme. Mohly bychom někdy zkusit společnou objednávku za jedno poštovné. S
stes Zajímalo by mě, kam bys mě poslala pro zajímavé jednoduché oblečení, v dobrých materiálech na každodenní nošení, navíc za slušnou cenu... Mně COS jako nafouknutá bublina nepřipadá, a to říkám jako člověk, který má hadry, boty, kabelky, brýle a šátky z jiných obchodů z ulice, kde je COS...
Samart můžem. ale jak skončí slevy tak prý bude pro změnu poštovné zdarma:-)
paktofonika to som netvrdila. Len ze tu je Cos taka uz akoby mantra. Mam nieco z cos? Nemam nic z cos? Tot vsetko. Nic viac za tym nie je preboha, skor take lahke podivenie. No nic, nechcem aby sa to vnimalo zle.
Jo a veci sa mi pacia, hlavne na 999 . Ta to nosi uplne dokonale.
Janulik03 Moc děkuju za pochvalu :-). Tak já sem zase něco dám, mám nové kousky
.
999 jasne, sup sup. Dobre sa na to pozera. Teeda trosku ti konkuruje v pozornosti ten velky obraz. ![]()
Janulik03 Je mi to jasný...
.
paktofonika zde s satama. Ty jsou na litacku, libi se mi Barva a material, akorat nemaji kapsy, ale to preziju. Delka fajn pod kolena, na fotce jsou dost vyhrnuty, predek je mirne asymetrickej.
Jo a kupila som si kamen na pecenie, osatku a muku. A velky pruteny kosik, kolegyni sa urodilo 6 maciatok, tak pojdeme kuk. Nech som v teme.
0zero7 boty jsou super!k satum bezva.:-)
0zero7 No tak ale píš odkiaľ pretože sú super. (šaty)
.
0zero7 kde se daj sehnat takovy boty?
Janulik03 a kámen jakej? A koťátko taky bude koupený? ![]()
paktofonika myslim mojito to bylo
razorblade free people
nellielovett nebo nekdo jiny, uz nevim, sem daval hezky placaty boty, spicaty. Pasek na pate. Byl silnejsi nez obvykle. Nepamatuje si nekdo? Byly hezky a maminka presne toto shani. Zaboha si nemuzu vzpomenout. Dekuji!!
A Kdyz Uz jsem v tom Mutziputzi ty jsi expert na kecky. By se mi libily nejaky mirne extravagantni sportovni kecky k beznejm vecem, satum atd. Predstavuju si nejaky sedy, khaki, mozna bezovy. Videla jsem fajn khaki pumy, ale nestihala jsem vyzkouset. Nahod nejaky napad? Zkusim ty pumy najit online.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články