viktorka_od splavu batoleci boty uz neobliknu! Tech mam doma zasobu.![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Nekoupila.
Na mě jsou už moc drahý, ale líbí se mi moc.. ![]()

Luna bez těch se klidně obejděte - vždyť jsou už na té fotce úplně zničené, kůže je celá zmačkaná, podle mě je to střihem.
Jiná Realita Super postreh, je fakt, ze to casem budou takove ty "vyzvykane" boty. Hlavne mam v planu uz nic nekupovat.
Janulik03 jo tak kámen budem mít stejnej
no s kočičkama je život zábavnej no ![]()
0zero7 Já zvažuju tyhle, slevička viď, extravagance spíš žádná než mírná, poslední dobou se mi líbí Adidas NMD

Jsou krásný!
Mutziputzi ty první sou moc hezký!
Hergot, ale nový Huarache, to jsem neměla vidět!

Jiná Realita nevim jak ty co davala Luna, ale docela dost Free People bot ma patinu uz pri nakupu. Je to pravdu Jemna kuze. Me se to moc libi, ty moje cerny taky vypadaji malicko “jete”

Mutziputzi ty jsou celkem hezky. Akorat ta semisova uprava. Nike boziiii. Taky jsem koukala ale na ty bych musela byt vyssi, alespon Mam ten intenzivni pocit, to by byl kocour v botach.
Odkud byly takovy ty bezovy co jsi objednala naposled? Ty se mi libily!!
ja koukala na toto zatim

A jeste
Nemuzu najit ty khaki pumy co se mi libily v praze. Grrrr.

0zero7 Mne se prave strasne libi ty co mas, (free people) s tim sikmym vyrezem, bych brala v te bezove nebo sede.
Ale ty kotnikovy neee, to chce fakt nozicky jak paratka.
Aaaah sakrys mela jsem to dat do koupit|nekoupit. Pardon.
Luna Ja koukam jeste na ty rezavy (jo a smaragdovy a sedy taky super) jak jsou pohodlny jeste bych dalsi barvu klidne snesla :)
0zero7 Mne sa nepáčia ani jedny
Ale tak mám úplne iný vkus čo sa tenisiek týka.
paktofonika uka jaky nosis? Ja mam hlavne converse a vans. Pak do fitka nejaky, Tak bych chtela nejakou zmenu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články