0zero7 Tyhle? Mne nakonec byly maly, ale nejsou spatny
Co jste si dnes koupili/y?
Tyvado, už jsem zase módní mimoň... Chodim oslintávat courtvantage Mystery Ruby a říkám si, jakej mají odpich - a pak tady todle. Nejhustější jsou ty ušitý z jekoru podle mě. ![]()
(ženy, však víte, konzerva zakonzervovaná)
Sandály Steve Madden.

Gellnerova uka jak to vypada.
Mutziputzi ty jsou super! Uz je nemaj. Buuu.
nellielovett moc hezky!
nellielovett ty jsou
nellielovett Super, tohle je sice presne to, cemu se vyhybam, ale jsou krasny.![]()
nellielovett Jak platcatý boty nenosím, tak tyhle bych si možná koupila. Jsou moc hezký :-).
nellielovett Super, ty máš pekné nohy takže to bude vyzerať veľmi dobre :)
0zero7 No ja mám 4 Stan smith, pumy flatforms, vagabondy, vans a converse. Teraz zvažujem jedny rebook ale tak akosi neviem. Dnes som vytiahla topánky na jar leto a mám ich až až, ďalšie tenisky asi nepotrebujem.
999 objednávala jsem na answear, tak je můžeš zajít vyzkoušet a navíc jsou ve slevě.![]()
paktofonika díky. Jo, myslím, že budou dobrý. Dost podobný styl jako ty řecký, co se mi líbí, ale za třetinu ceny. Ještě maj bronzový.![]()
paktofonika to je dobrej vyber! Jaky Reebok? Me se libi jeste Supry
0zero7 A páči sa mi aj vintage verzia len tie asi niesú až tak univerzálne
nellielovett tie sa mi páčia ![]()
stes Zajímalo by mě, kam bys mě poslala pro zajímavé jednoduché oblečení, v dobrých materiálech na každodenní nošení, navíc za slušnou cenu...
No, asi tak. Kdyby mi to nevyhovovalo, tak tam nenakupuju. Jen víc takovejch! ![]()
stes Zajímalo by mě, kam bys mě poslala pro zajímavé jednoduché oblečení, v dobrých materiálech na každodenní nošení, navíc za slušnou cenu... Mně COS jako nafouknutá bublina nepřipadá, a to říkám jako člověk, který má hadry, boty, kabelky, brýle a šátky z jiných obchodů z ulice, kde je COS...
Hmmm
. Proc ta reakce potrefene husy? Ne tady mistni, tedy
...proste se mi vetsina veci nelibi. Na nikom. TEČKA. Nic vic nic min. Nazor.
barbucha No vzdyt. Ja jsem ale nikomu nevymlouvala tam nakupovat...
nellielovett O placky ani nejde, ale já v těch botech s páskem kolem kotníku vypadám děsně...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články