Sweet Potato jako když to znáš, tak asi jo, ale třeba já ani celou jejich nabídku neznám (ani celou m&s) a stejně výslednej dojem hodně dělá celkovej styling a teda, i když bych ty šaty (svetr, sukni, kalhoty) poznala, že to je z cos, nijak by mě to nerušilo..
Co jste si dnes koupili/y?
Ounz já jsem potkala svoji sukni z M&S na pracovní schůzce v Londýně. Naštěstí jsem tu svoji neměla na sobě :D
Kokoska no já už sem taky potkala tu a tam kousek, ale nikdy sem to taky neměla na sobě a nikdy stejnou kombinaci ![]()
razorblade A to je hezký příklad kolektivního myšlení!
já jsem dneska na sobě měla svoji sukni z COS a pochválili mi ji asi 3 lidi, stejně jako skoro pokaždý, když ji mám na sobě ![]()
jinak jsem zatím v Praze potkala jen jednu paní v Národním v šatech COS (já jsem si naštěstí místo nich zrovna vzala tu svoji sukni
, takže pohoda) a jinak nikdy nikoho (když pominu lidi vocaď, který znám, haha)
Potrefenáhusa Kolektivní šaty mi zatím pochvílila jen hygienistka, v práci mi řekli, že co že to mám na sobě za jeptiškovskej hábit![]()
razorblade haha taky dobrý
já se ve stejných šatech sešla dvakrát - na plese u jednoho stolu:-) (z peek&cl.) a v divadle (z orsay) a ráda bych potkala někoho v šatech COS naživo. jo a kdysi jsem potkala v autobuse paní ve svých hodně specifických "zdravotních" brýlích které se nedaly vůbec koupit v evropě, měla jsem velký nutkání ji oslovit
Lama_z_Lana Boha jeho, s kým to pracuješ?
Já teda původně považovala naše zdejší nadšení pro kolektivní šaty za zcela lokální deviaci, ale sklízím s nimi komplimenty jako nikdy s ničím![]()
viktorka_od splavu v Orsay jsem prestala nakupovat, protoze tam nakupovala kolegyne z jineho oddeleni, ale ze stejneho patra. jak jsou ty veci docela vyrazne, tak to mi vadilo ty saty nosit i kdyz je ona na sobe zrovna nemela. u bot a kabelky jsem se taky sesla s kolegyni, ale boty mi nevadily vubec a kabelka byla jine barvy. jednou jsme se s ni potkali na porade a ona mi rikala, ze uz si taky vsimla, ze mam stejnou, ale ze premyslela, jestli si ji ma vzit nebo ne, no a nakonec se rozhodla to neresit. ja jsem ji pak v ty dny uz nenosila (4x do roka, to se dalo snest).
Sweet Potato Nojo, když je roky krmím krátkejma sukýnkama, tak jim to přišlo na mě najednou asi moc látky ![]()
Lama_z_Lana lol
jinak na moje šaty z mm weekend nic nemá, to je jetiška jak vyšitá... ale nikdo nenašel odvahu mi to říct :-)

dnes 2x, pro deti. jsou bozi, krasne sedej i na tech nasich vyzlatech. cim se pocet turistickych batohu v nasi rodine krasne zaokrouhlil na 10 kousku. ![]()
hele, úplně to slyšim: "prosim tě, co si vemeš dneska na sebe?"
"kabát z COS"
"OK, tak já kabát z Marks a Spencera"...
![]()

nolita no ale ty jsou boží
nolita Tyjo, ty si ted nedokazu vybavit. Nepujdes nekdy v dohlednu za jeptisku? ![]()
Potrefenáhusa super ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články