nellielovett však jo, já se mám ráda ... :-)
Lama_z_Lana hele určitě půjdu, jen mám v novém bytě dost blbé světlo na focení, takže ty fotky jsou takové barevně nijaké a matoucí... ale jsou někde v oblíkacím vlákně (už je to dlouho teda... )
nellielovett však jo, já se mám ráda ... :-)
Lama_z_Lana hele určitě půjdu, jen mám v novém bytě dost blbé světlo na focení, takže ty fotky jsou takové barevně nijaké a matoucí... ale jsou někde v oblíkacím vlákně (už je to dlouho teda... )
nolita Ja myslím ze si ich tu dávala tak pred rokom a sú fakt super. Tuším si k nim mala špicaté topánky.
Pekné veci si pamätám dobre.
paktofonika jj je to možné, fakt už to nějakou dobu bude... a díky :-) A boty do špičky taky sedí ...
Z COS si kupuji věci od té doby, co ho u nás otevřeli, doteď ale vždycky v vždycky v prodejně. Dneska jsem poprvé vracela balík COS, na hlavní poště okresního města. Použila jsem originál štítek, který byl v balíku. Postupně se ke mě seběhla snad polovina personálu, aby mi nakonec řekli, že tohle v životě neviděli a že to určitě musí jít přes jinou přepravní společnost než je Česká pošta a že prý pokud chci balík poslat, musím ho klasicky zaplatit. Nenapadlo mě zkusit použít i ten jakýsi štítek, který lze vytisknout na COS Returns a hlavně jsem chtěla už mít ten balík z krku, tak jsem tam vysolila dalších 450 Kč za klasické poštovné do zahraničí. Nemáte zkušenost kde udělali soudruzi z NDR chybu? Je potřeba k tomu mít ještě nějaký jiný lejstro...nebo co jsem jim měla říct?...Kdybych ještě někdy, čirou náhodou měla cukání objednávat si balík. Díky za případné postřehy.
vracela jsem minulý týden, seběhla se půlka pošty, že to nejde. Pak přišla nějaká zkušená, naťukala kód 0264 (???) - odpovědní zásilka zahraničí a bylo vymalováno. Půlka pošty na ní koukala, že to přece nejde, že nebudu mít doklad, že jsem něco posílala, já koukala taky, ale balík odeslanej. Včera volal Edinborough a snad už i balík odšel a vrátí mi peníze včetně shipping fee
martek01 my v práci několikrát za rok posíláme větší množství zásilek, se kterýma nechodíme k okýnku, ale přes reklamace, kde tyhle hromadný podání se zákaznickou kartou, kterou kvůli tomu máme vyřízenou, berou. Naše organizace je tady rozlezlá po okolí, tyhle hromadný podání tam musí dávat kde kdo - tak v 7 případech z 10 je na poště někdo, kdo vůbec neví, co s tím, o hromadném podání v životě neslyšel a musí volat někoho kompetentního...![]()
hm:-/

viktorka_od splavu Ty si to poslala do TNT? Cos asi spolupracuje s TNT, u mňa bol vždy kuriér od nich ale v ČR to pravdepodobne nefunguje keďže túto možnosť neposkytuje COS takže to TNT vrátilo.
hm:-/
mně to nemá nikdo kam vrátit, protože tam žádná moje adresa nebyla. hlavně mně napadlo, že mi ani nikdo nemůže dokázat, že jsem to poslala/neposlala.......
paktofonika ne, to je kupon co jsem si vytikla primo na strance COS pro ČR![]()
martek01 no ja tam svuj adresni stitek nechala a preskrtla, je to ten puvodni obal...
viktorka_od splavu No tak ale adresát je TNT.
No každopádne by som tam napísala alebo zavolala predtým než to pošlem pretože asi sami nevedia poriadne.
paktofonika na volani do COS nejsem dostatecne jazykove vybavena:-)
viktorka_od splavu No tak tam napíš. Odfoť štítok a opýtaj sa ako to máš teda poslať. Ja som riešila minulý rok problém a odpovedali obratom.
viktorka_od splavu No tak tam napíš. Odfoť štítok a opýtaj sa ako to máš teda poslať. Ja som riešila minulý rok problém a odpovedali obratom.
budou chtít číslo a budou volat. mně volali už třikrát. jako zákaznický servis na jedničku, ale ten skotskej přízvuk je děsnej :-D
martek01 Odo mňa číslo nechceli a predpokladám že ak viktorka_od splavu napíše že preferuje písomnú komunikáciu nebudú žiadať číslo.
Koukám, že tu řešíte stejné problémy jako já s vracením COS balíčku z ČR. Dnes jsem byla na poště s balíčkem s nalepeným lístkem, co byl u objednávky (adresa do Nizozemska) a chlap na poště na mě koukal, co to jako chci. Takže mám tam zajít znovu a říct jim, že to mají poslat jako 0264? Nebo mám radši napsat do COSu? Jsem z toho nějaká zmatená.
martek01 no, leda bych zaukolovala ditko.
koukam ze uz maji to doruceni zdarma:-)
paktofonika zlatej mangooutlet![]()
Brioso řekni o tom kódu, ale nevím, jestli to je 264, proste ta zásilka do zahraničí, že platí adresát
martek01 no, leda bych zaukolovala ditko.
koukam ze uz maji to doruceni zdarma:-)
dotučení zdarma? z COS? já mám furt režim slev ![]()
martek01 Ok, zkusím. Díky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.