martek01 ja mam jeste slevy - prisel mi mail, a free shipping normalne na strankach![]()
Co jste si dnes koupili/y?
martek01 ja mam jeste slevy - prisel mi mail, a free shipping normalne na strankach
mně už asi nikdy nic nepošlou, jsem se zařadila do kategorie stěžovatel/potížista......
viktorka_od splavu No ale za kvalitu a krásu sa trpí ![]()
paktofonika tak kdybych to mohla nosit.. ale furt nemam nic z cos a asi teda ani nebudu
;-)
Já teda plynule pokračuju v tématu a doufám, že nebudu muset vracet, jak to tady čtu. :)
Furt jsem si říkala, že jsou sice super, ale nemusím mít všecko a podobný sebemoralizující řeči, jenže pak je zlevnili ještě víc a přihodili tu poštu zdarma... No a taky je otázka, jestli je vůbec stihnu vytáhnout dřív než na podzim, když vidím, jaký má být teplo.

Brioso řekni o tom kódu, ale nevím, jestli to je 264, proste ta zásilka do zahraničí, že platí adresát
kod odpovedni zasilka do zahranici je 268 tusim.vracim tak veci z gap, prijdu s vytistenym stitkem, reknu kod pokud pani za prepazkou nevi a odejdu s potvrzenou polovinou stitku.nikdy jsem nic neplatila a az na obcasne zmateni pani to funguje dobre.ale to je gap a to spolupracuji s dhl a jejich sbernym depem v nemecku. pokud se ale zasilkamartek01 podarila vratit jako zahranicni odpovedni zkusila bych to jeste jednou pres 268
zimnivecer Super, díky. Zkusím to.
A já jsem vracené kalhoty nacpala do té jejich obálky, nalepila štítek, co byl v zásilce a šupla na brněnské hlavní poště do díry "rozměrné zásilky". Došlo v pořádku, peníze mám zpět na účtu.
Se z toho pominu!! Večer jsem si vyhlídla v cosáckým eshopu kalhoty, přihlásila se, vložila do košíku... a že si to jako eště nechám projít hlavou. Bylo tam poštovný těch 9 euráků. Dneska mi to teda hlavou prošlo, že je samozřejmě musim mít, takže jsem se hotovila zaplatit... a nemůžu se tam zaboha dostat! Přihlášení jde, ale už se nemůžu dostat na checkout... a vidim, že jak na potvoru eště zmizelo to poštovný! To mi snad dělaj naschvál...
Jestli mi to nebude fungovat ani z domova, tak budu vraždit ![]()
Vy tu furt naděláte s vracením do COS. Mně by stačilo ke štěstí, kdyby mi ten balík DPD konečně dovalilo!![]()
tak mi píše Andrew:
I am sorry to hear that you are having issues returning your parcel.
The post office should be able to accept both labels without hesitation. However if they are refusing to return the parcel we would ask you to pay for the postage and we would refund you the cost.
Simply return the parcel through the post office as untracked and unsigned for to the following address:
COS
New Business Online Returns Department
Rungedamm 38
21035 Hamburg
Germany
Jak nesnáším nakupování v eshopu mimo jiné z důvodu rizika, že to budu muset složitě vracet, tak z vratky do COS bych měla ještě týden úzkostný záchvaty z toho co posijute
.
Lama_z_Lana Já tam jen nalepila tu jejich samolepku, hodila to na poštu a vše proběhlo ok. Jen jsem jim tam nejdřív zavolala a oni mi řekli, že to mám přesně tak udělat a kdyby se do 14 dní nic nedělo, že se mám ozvat a že mi pošlou prachy... Tak to budu takhle praktikovat i nadále...
999 Jasný, já chápu že to v reálu vlastně vůbec nic není. Ale pro mě jsou tyhle úkony zcela iracionálně strašlivej problém ![]()
Lama_z_Lana mne to nevadi, dokud jde o postu, maily.. klidne i zavolam, ale do skotska teda ne![]()
jsem to zkusila znovu s tim stitkem z baliku, na balik tlustou fixou 0268 predplacena zasilka zahranici. pani se sla zeptat.. a “hod to do pytle!”![]()
viktorka_od splavu kdyby to tam hodili hned, co...
Vy tu furt naděláte s vracením do COS. Mně by stačilo ke štěstí, kdyby mi ten balík DPD konečně dovalilo!
soucítim a potlapkávám!
Lama_z_Lana No ja jsem se taky bala, ale kdyz ty veci jsou tak bozi, ze to za ten adrenalin stoji. Mne psali, ze budou dorucovat zitra, ja se na to vzdycky tak tesim!
Vracet snad nebudu muset, i kdyz tentokrat jsem fakt koupila trochu ulet.
Uf, tak z domova to klaplo, kalhoty koupený.
Včera jsem si koupila podprsenku v M+S, nevycpanou! - byla ve slevě za dvě kila, tak jsem ji ani nezkoušela a sedí super jak ulitá
Ovšem u kasy mě notně nadzvedla prodavačka - podprda nebyla ani v igelitovým pytlíku, jen volně na ramínku, a já taky z kabelky nevytahovala jinou tašku... baba na mě čumí a prej: Chcete to zabalit? Já na to, že to by snad mělo bejt automatický, zvlášť u spodního prádla - ve slušnejch obchodech se teda neptaj... vona vytáhla minigelitku a: Tak to bude jedna koruna!
Božemuj, kam ten svět spěje
Jestli chtěj jakože vyhovět předpisům a omezit umělý hmoty (no za korunu toho moc neomezej bych řekla), ať to dávaj do papíru, sakra. A neptaj se tak blbě.
barbucha Mě dneska dojalo, když jsem kupovala dětské bundy za 5000 a nechali si zaplatit igelitku za 4 Kč...
A pro sebe:

@

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články