jsem oběť vedlejšího vlákna

mitford sister sou super, mám dneska zelený ![]()
barbucha No tie som v Prahe videla a používala je to fajn , u nas niesú ani koše nieto ešte papierové pytliky
Naše mesto je veľmi undogfriendly
Heh, u nás to zaviedli pred rokmi v jednej štvrti, kde som vtedy bývala, ale tie pytlíky mizli takou rýchlosťou, že neexist pes, čo by toľko...toto....holt, čo nie je primontované...Ale tak aspoň koše stále sú.
Inak tie mikroténové rukavice pri pečive ma vytáčajú do nemoty. A tiež to nútenie dať si aj jeden citrón do sáčku, akokeby sa tá nálepka nedala nalepiť naň. Ako chápem, že pri väčších veciach to príde smiešne, ale zrejme nikto nie je schopný vymyslieť zákon, ktorý by riešil nedostatok zdravého rozumu, tak sa takto jedno zvezie pri druhom.
A áno, tie väčšie veci by riešili papierové sáčky a ak niekde nechám XY € za niečo veľké, tak ta mi dupľom vadí, ak by mali riešiť, či ich papierová vyjde drahšie.
Inak u nás je to už naopak, v Douglase napríklad minuý týždeň sa ma pokladníčka nesmelo pýtala, či mi smie dať aj taštičku.
Potrefenáhusa díky moc, jsem trochu krátkonohá, tak uvidím, jak to bude vypadat :)
mitford sister já taky a vypadá to dobře :-)
slniecko Inak tie mikroténové rukavice pri pečive ma vytáčajú do nemoty. A tiež to nútenie dať si aj jeden citrón do sáčku, akokeby sa tá nálepka nedala nalepiť naň. Ako chápem, že pri väčších veciach to príde smiešne, ale zrejme nikto nie je schopný vymyslieť zákon, ktorý by riešil nedostatok zdravého rozumu, tak sa takto jedno zvezie pri druhom.
Já teda nevim, ale zrovna ty rukavice mi nepřijdou jako úlet, ne že bych je používala, ale umim si představit situaci, kdy bych za ně byla vděčná. Co mě v tomhle teda ser...irituje, jsou přehrabující se, omluva za nekorektnost, ale vždycky to jsou - důchodci, co si prostě musej najít ten jeden rohlík s mákem mezi deseti s kmínem, tam bych měla chuť je přes ty ruce plesknout! A tak to radši nekupuju, aj pro mě dobře![]()
A kde nutí igeliťák na jeden citron? Mě by nenapadlo nic jinýho než to nalepit na něj, případně oblepit několika etiketama jeden sáček, když kupuju víc věcí po kusech.
Moc hezký, mám slabost pro tenhle typ podrážky, připomíná mi to běžecký boty mýho mládí.
Mutziputzi V tom je dobrý Lidl. Ak si vezmeš napr 5 pomarančov bez sáčku tak to proste zhrnie na pokladni na váhu a odváži. Mne príde psycho brať sáčok na banány.
Mutziputzi nastesti uz nechodim do zadnyho obchodu kde jsem musela lepit:-) jsem dycky aspon jednu vec zapomnela zvazit
(a lepila jsem primo na citron,jj)
Mutziputzi V tom je dobrý Lidl. Ak si vezmeš napr 5 pomarančov bez sáčku tak to proste zhrnie na pokladni na váhu a odváži. Mne príde psycho brať sáčok na banány.
![]()
Další COS podivnost doma.

viktorka_od splavu No a napríklad na jablká používam tie Eko sacky. To nechcem aby mi ich otrepali.
A 4 jablká na tácke obalené plastom...
Fakt nechápem.
Luna No to teda! Ja kdyz tam vlezu, vidim presne tyhle typy hadru a odchazim stredem, hezky veci COS vidam leda tady...tohle teda neni hezka vec![]()
Mutziputzi Hele, obuj si ty dětský tanky na nohy a pojď na férovku!![]()
Luna mně se to líbí
Luna je to dole takhle uzky z vyroby nebo to mas nejak stazeny?
Luna Ty se v tomhle neper, lidi by mysleli, ze z Bohnic utekla agresivni chovanka![]()
barbucha ty gatě jsou dobrý, jsem je už párkrát dala do košíku a zas vyndala, že je nepotřebuju. Tak teď zas nevím..![]()
Luna Nieje ti to veľké v ramenách? Mne sa to nepáči ale tak hlavne že sa to páči tebe.
nellielovett Jasné že potrebuješ
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.