Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 05. dubna 2018 13:04

viktorka_od splavu Jp, dole je to celkem úzký. A je to boží.  

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 05. dubna 2018 13:08

paktofonika Velké v ramenách to je, když bude foukat vítr, budu vypadat jako gumový medvídek. Nebo to věnuju:

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 05. dubna 2018 13:17
Reakce na Luna:

Mutziputzi Hele, obuj si ty dětský tanky na nohy a pojď na férovku!

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 05. dubna 2018 13:22
Reakce na Mutziputzi:

A kde nutí igeliťák na jeden citron? Mě by nenapadlo nic jinýho než to nalepit na něj, případně oblepit několika etiketama jeden sáček, když kupuju víc věcí po kusech.

​No hneď v najbližšom Terne, napríklad...aj keď teraz sa mi zdá, že už zaviedli váženie pri pokladni. A rôznu zeleninu do jedného sáčku, tsss....určite si 3x odvážila jednu bobuľu hrozna....

Ako s tým prehrabovaním, chápem, ale to mi skôr sedia tie kliešte, ktoré majú v niektorých potravinách. Aj keď je mi jasné, že to sa asi dá len v takých, kde je tam dovidieť, mnoho ľudí sa chová ako bezohľadné prasce. Ako dať si na ruku mikroténovú rukavicu, naložiť 3 rožky do ďalšieho mikroténového sáčku a po tých troch sekundách ju hodiť do odpadu mi spôsobuje normálne fyzickú úzkosť, fakt, akože asi som na to uletená, ale proste toto je cez moju čiaru.

Offline Janulik03
20226 příspěvků moje polička 05. dubna 2018 13:29

slniecko Ja naberám pečivo tak, že si vložím ruku do sáčku, ten si prevrátim okolo ruky , naberiem rožky a vrátim sáčok naspäť z ruky a je to v sáčku bez použitia rukavíc. Platí tolen pre obmedzený počet pečiva. 

Inak nechodím do Bily práve kvôli tomu, že som nikdy sama neodvážila ovocie a potom ma tepali pri pokladni. Tak chodím tam,kde vážia pri pokladni. Ale inak by som si v pohode dala rozne typy do jedného a na sáčik nalepila štítky. 

Offline Potrefenáhusa
38826 příspěvků moje polička 05. dubna 2018 14:18
Reakce na paktofonika:

Mutziputzi V tom je dobrý Lidl. Ak si vezmeš napr 5 pomarančov bez sáčku tak to proste zhrnie na pokladni na váhu a odváži. Mne príde psycho brať sáčok na banány. 

​to neni jen lidl a nikdy jsem nezažila, že by měl někdo problém se štítkem nalepeným rovnou na ovoci a zelenině nebo s pěti etiketama na jednom pytlíku, teď  jsem kupovala zapomenutej česnek a prodavačka mi normálně pípla kod nalepenej na ruce

Offline Potrefenáhusa
38826 příspěvků moje polička 05. dubna 2018 14:20

Janulik03 asi na to zapomíná hodně lidí, v Bille maj teď tu váhu taky rovnou za pokladnama, kam je možný si přinejhorším dojít ten nákup během placení zvážit, jako nic moc, ale lepší než se vracet přes 3/4 krámu nebo to nechat na kase...

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 05. dubna 2018 14:21

Samantha Mně se nejvíc líbí ten první, jednak mám ráda tuhle tmavou béžovou a jednak se mi druhej a třetí zdají na dvouřadej kabát zbytečně krátký, resp. já kupovat dvouřadej, tak buď úplně krátkej, nebo naopak v takové té klasické délce až ke kolenům, nic polovičatýho. Ale tak je to Zoot, můžeš objednat všecky tři a rozmýšlet nad něma v kabince. :)

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 05. dubna 2018 14:24

Karoleena 

No to je právě ono, já odpledne půjdu do kabinky. A líběj se mi všechny, jenže všechny domů nesmí.

Offline viktorka_od splavu
49278 příspěvků moje polička 05. dubna 2018 14:37

Samantha vyfoť, postni foto a během chvíle tu máš odpovědi

Offline baltik
4971 příspěvků moje polička 05. dubna 2018 14:54

Samantha asi zalezi, jestli ke kalhotam nebo satum/suknim, ten prvni je delsi, prijde mi nejlepsi, ale asi by mi vadily ty maslicky na rukavech

dalsi dva jsou delkou jen ke kalhotam

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 05. dubna 2018 15:11
Reakce na Janulik03:

slniecko Ja naberám pečivo tak, že si vložím ruku do sáčku, ten si prevrátim okolo ruky , naberiem rožky a vrátim sáčok naspäť z ruky a je to v sáčku bez použitia rukavíc. Platí tolen pre obmedzený počet pečiva.

​Hej, to je aj moja metóda tam, kde nie sú klieštiky .

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 05. dubna 2018 15:11

baltik 

Jo, mašle mi taky vaděj, ale jinak vede. Ale zase potřebuju něco kratšího do auta. No uvidíme. Jsou to také různé velkosti, takže i tak se dá třídit.

Online Kokoska
34875 příspěvků moje polička 05. dubna 2018 16:19

Potrefenáhusa Jak která Billa. Tam, kudy jezdím nejčastěji, tahle vymoženost ještě nedorazila a musí se opravdu oběhnout půl obchodu kvůli zvážení. Někdy to udělá pokladní, oni mají nějakou kartu, která otevře vchodové dveře z opačné strany, takže je to zkratka (pokladny jsou vedle dveří).

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 05. dubna 2018 16:37

paktofonika A ty eko sáčky jsou látkový? Jsem nad nima jeden čas přemejšlela. Zatim nosim aspoň ty opakovatelně použitelný pytlíky se zipem.

Offline Tak Betty
6130 příspěvků moje polička 05. dubna 2018 17:29

Koupila jsem si další šaty na červnovou svatbu.

Online 999
19808 příspěvků moje polička 05. dubna 2018 17:34

Tak Betty Pěkný .

Online 999
19808 příspěvků moje polička 05. dubna 2018 17:41

Luna Asi ti budu konkurovat :-). Koupila jsem si sukni... A viktorka_od splavu jsem slíbila, že se vyfotím, až si tu divnověc koupím :-). Kam v tom budu chodit nevím..

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. dubna 2018 18:04

999 To tričko ma znovu zmiatlo. Naposledy som si myslela že má nellielovett tehotenské nohavice a teraz som si myslela že máš sukňu po prsia a dumala ako sa ti tam udrží