No já si ještě koupila ty šaty s nabranýma rukávama, má je myslím Luna , ale jsou mi nějak větší.
Připadám si v nich utopená.
Koupila jsem si v cosu kosili s minilimeckem, ktera je kupodivu velice lichotiva k velkemu hrudniku. Presne podle zdejsich instrukci jsem navstivila kabinky v panskem oddeleni, sle taky to nebylo uplny terno, protoze je zabrala jihoamericka rodinka, ktera si vzajemne vsechnu musela ukazovat, tak vybihali pred kabinky. Pak se kvuli necemu pohadali. Kdyby se ta kosile mela hodnotit cenou casu, kterej jsem prostala pred kabinkou sledovanim telenovely, byla by pekne draha![]()
Tak sem si koupila ten chleba v Esce, byl ještě teplej
a cestou domů sem provoněla celej vagon metra..
jinak rtěnku a konturku

whiskas kam ti muzu poslat účet???sla jsem se podívat na tebou predvybranou černou kabelku, naživo byla vážně divná, ale vybrala jsem si jinou a jsem z ni úplně hotova
a ještě měli 30% slevu

A byla jsem si vyzkoušet šaty v cosu a bohuzel, i do 34 bych se vesla 2x, taky mi byly skoro ke kotníkum ![]()

Potrefenáhusa kabelka
![]()
Ounz to je ta viva glam sia? pekna, moc.
Potrefenáhusa kabelka je moc hezká.
Potrefenáhusa Je skvela, uz si ji "kupuju" asi rok.![]()
jinx jj, to je ona. Je super.
Potrefenáhusa pěkný nákup!
Potrefenáhusa Hezká kabelka :-).
Potrefenáhusa moc hezký nákup ...
Potrefenáhusa krasna a super barva!

Tento tyden

Kalhoty
A tricko s Mickey Mousem. Nikde jsem nenasla fotku
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.