moninika hezký!
Co jste si dnes koupili/y?
Karja Já mám právě jedny hodně podobný, takže šance tam je
Ale já se znám, já to na sebe časem asi bonznu.
moninika Ty jsou krásný, o mnoho lepší než ty hranaté...
moninika Jo to znam, u nas klasicky ,,vis, ja jsem ti neco nerekla" u toho vyraz, jak kdybych tajila syfilis ci pomer s bratrance a odpoved je ,,ja vim, ty sis neco koupila, ale to si prece nakup, kdyz ti to slusi". Ale stejne se to zase nekdy zopakuje, ne vzdycky, ale klasicky u veci typu nepotrebuji to, mam neco takoveho doma, ale libi se mi to:-D :-D
tina Krásný jsou, to já vím
, ale k něčemu se mi hodívají zase víc hranatý. Jenom mě mrzí, že ve variantě s brilianty v ciferníku, kterou jsem původně chtěla, byl ten ciferník perleťový a to se mi moc nelíbilo. K bílé košili budou tyto lepší.

moninika Fakt ty nejnovější jsou nejhezčí (ačkoli sama mám taky obdélníkové, ne Longiness teda).
Včera som si kúpila fén po dlhom čase. Bola som v Lidli a tam fén za pár korún tak som si hneď spomenula na Noren a jej krásne vyfúkané vlasy. A hej je to super, hneď to ináč vyzerá. Tenisky a dnes mi prišiel parfém ![]()

SunEclipse puntiky vypadaji dobre. Odkud jsou?
paktofonika a všetky tri veci ladia dohromady:)
paktofonika super nákup!
Ounz jo, ale to jsem ještě neviděla. Firefly je úplně maximálně boží seriál.
Já ho objevila náhodou loni, když jsem byla nemocná a 14 dní jsem "rozcházela", že se ho rozhodli po pár dílech utnout.
Makara Lindex
Šaty

přiznávám, že se mi líbí tyhle.
naštěstí na ně nejsem barevný typ.

Pinot Noir krasne
moninika krásne hodinky. Ja zhodou okolností tiež hodinky a prvé s bielym kovom.
Pinot Noir To jsou hezký šaty :-). Odkud je máš?
Pinot Noir moc pěkné šaty
Janulik03 Ať se dobře nosí
Mě se blíží jedno jubileum, tak uvažuju co si budu přát a asi to zase budou hodinky, tak uvažuju o značce Omega nebo zkusit právě Rado ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články