sagiti jeste je nemam,kdybych na to zapomnela, napis mi pak sz
Co jste si dnes koupili/y?
brrr nějak nemůžu najít, kde jsme si psaly o těch sandálech - jen že jsem si ty plakton koupila jednou na přezutí do práce (takový ala birkenstock s plnou špičkou) a jednou jsem v nich omylem odešla domů a ač kožený s korkem pod tím, uplně strašně jsem si v nich spálila chodidla, a to v sandálech od birken... chodím celý léto, tak jsem k tý značce malinko nedůvěřivá od tý doby (dělaj i žabky ala gizeh, kožený, vypadaj pěkně, ale bojim bojim)
inspirovana nellielovett, kedže moje stare odisli do vecnych lovist

pecka já na ně furt čekám, než jsem je vyzvedla, tak je omylem poslali zpátky do Polska.![]()
nellielovett tak dúfam,že Ti skoro dorazia.Objednala som z answear v pondelok večer a dnes prišli.Mali posledný kus v mojej veľkosti plus navyše 22% zľavu,tak ma potešili ![]()
Mulen brrr já jsem doktorovi nějak nebyla schopná přijít na chuť, a že jsem se fakt snažila, za to Malcolm Reynolds
to je ten co teď hraje v Castle na zabití? Ten uprostřed?
A abych nebyla ot..

Ounz jo, ale to jsem ještě neviděla. Firefly je úplně maximálně boží seriál.
Potrefenáhusa ja toho castle taky ne, ani ukázky nedávám. Firefly vůbec neznám, ale ono to neběželo v tv nebo jo? Stahovat seroše já neumím..
Ounz no to asi neběželo, ona je to jen jedna série a je to hrozně vtipný, teda mně přijde, je to scifi-western

Potrefenáhusa tak že bych se překonala a našla si to? ![]()
mitford sister Děkuji.Určitě napíšu.
z posledního týdne, trička a boty

Potrefenáhusa No já mám ráda oba dva, a tu fotku Serenity crew jsem fakt neměla vidět, díky, musím si teďkonc sjet celou sérii znovu
(![]()
)
brrr Mulen A abych nebyla úplně OT, vám teda taky dík, teďka cítím životní nutnost si koupit červený Converse
Myslím, že po outfitu jinx stoupl citelně prodej těchto tenisek ![]()
Potrefenáhusa Já první díl devátého Doktora napoprvé nedokoukala, takže to chce trochu pevnou vůli.
Devátý a desátý jsou moji oblíbení, jedenáctého jsem přetrpěla, ten mě začal bavit až ke konci. Dvanáctý dobrý, ale trochu mě nebavily ty příběhy.

pardon, ještě stále nejde zmenšit velikost
Hodinky ![]()
A teď nezbývá než doufat, že manžel se svými rozlišovacími schopnostmi nepozná, že mám další nové. ![]()

moninika Ty nejsou nove, tyhle jsi jen dlouho nenosila!
Jo a jsou hezky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články