paktofonika saty krasa, odkud jsou? Chci je taky..! ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika Ej, tak zada maji vyresene pekne ale pro ty s hezkyma zadama. No aspon nemusim nad nicim premyslet:-). Kup si je, zeleny jsou lepsi nez cerny, to by byla takova vdovska jupka.
Luna Říkala jsem si, že tě to potěší
.
Karja Faktem je, že hnusný záda má cca stejný procento ženskejch jako hnusný kolena, moc!
Mutziputzi ![]()
a když se sejde obojí ...
.
paktofonika Jen mě napadá, nebudou ti dlouhé? Je uvedeno, že modelka má 171 cm. ![]()
whiskas No naštěstí mam jenom ty kolena! Ale těch špekatejch, nahrblejch, s ošklivou kůží, těch teda vidim!![]()
paktofonika Ty jsou přesně na tebe, ty si kup :-).
whiskas No skúsim ich objednať a uvidím neriadim sa tým. V Cos tiež píšu že modelka má 178 a šaty pod kolená a príšli mi šaty tesne nad kolená pri výške 164.
paktofonika na me by byly podle size guide v 8, ale kdovi, jaka je skutecnost.. maji dobry material, ale na me asi nejsou, nemam ty krasny zada...
co jsou mi platný relativně vzhledný záda, když musím mít podprsenku:-( fakt bych chtěla nějaký lehký letní šaty...
whiskas No skúsim ich objednať a uvidím neriadim sa tým. V Cos tiež píšu že modelka má 178 a šaty pod kolená a príšli mi šaty tesne nad kolená pri výške 164.
jo, to mi taky hlava nebere. a když už jsou fakt pod kolena, to jsem si tuhle tak koupila rovnou dvoje, tříčtvrteční rukáv, kapsy, dlaň pod kolena - dokonalý.. no po vyprání jsou dlaň nad kolena![]()
Pavlena No prosím ťa, vzhľadom k tomu koľko krásnych častí tela mám musela by som nosiť burku aby som Mutzi nepohoršovala.
viktorka_od splavu ha, tak ted se vysvetluje zahada mych kalhot, modelka 178, ja 165 a ty samy (udajne) a byla jsem jak Havel!
Nechapu a nikdy vic kalhoty z netu.
Mutziputzi Ja mam oboji, ale ty zada se lip skryjou, ty vlastne nemusis ukazovat vubec, mne je to vlastne I neprijemny na ofouknuti vetrickem. No a v plavkach se to schova uplne, to opticky prebiji pozitivne i negativne jiny partie:-D.
viktorka_od splavu Podprsenka bez raminek taky dovoli hodne, zas se nemusis odhalovat tolik:-D. Takze na leto mas ukol, sehnat poradnou podprsenku a nejaky pekny saty.
viktorka_od splavu Na Asos majú toľko pekných šiat, už mám wo wishliste asi 8 Cos šiat a teraz som na Asos naklikala asi 10 šiat. No myslím že to všetko nestihnem tento rok ani kúpiť :D
Karja Že ofouknutí vetríčkem :D No už sa teším na august, tropické horúčavy a na ten vetríček :D
paktofonika Jo, ja sem divna, ale fakt bych to mohla mit jen na odpoledne, treba do prace nebo metrem vubec, ani posezeni nikde v klome, me pak boli zada. Stara baba no!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články