Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 22. dubna 2018 19:17

Karja Ja to chápem, ja mám takto náchylné ramená, ak nieje tak 30 a viac tak mi je na ne strašne zima a bolia ma ale minulý rok som si kúpila šaty s holým chrbátom a tenkými ramienkami a nosila som ich furt, v kancli nemáme klímu takže to som bola rada, no ale budem sa musieť asi postupne prispôsobiť pražskej klíme. V tom metre dosť fúka, Na Národní na tých dlhých eskalátoroch som sa bála že ma odfúkne :D

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 22. dubna 2018 19:41

paktofonika Kupujes prosim na asosu petite nebo tu beznou kolekci?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 22. dubna 2018 19:44

Luna No oblečenie tam kupujem teraz prvýkrát ale Petite určite nie. Ešte keď malo petite kolekciu Mango skúšala som si niečo od nich avôbec mi to oblečenie nesedelo, napríklad šaty mali pás príliš vysoko a tak...Nad čím rozmýšľaš?

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 22. dubna 2018 19:48

Karja no stará bába, já to mám odjakživa a tak v 18 mi to došlo. Věkem se to pravda vůbec nezlepsilo. Nejhorší je krk, já jsem přesně ten typ, co mu vyhovují rolaky bez raminek. Když to zrovna nefrci, tak nosím lehké šátky nebo saly.

Offline viktorka_od splavu
49296 příspěvků moje polička 22. dubna 2018 20:04

continuity Karja ja to mam taky odjakziva, zada, ramena, krk.. dobry jsou na to vlasy:-) kdyz mam culik tahne mi za krkem

podorsenka bez raminek neresi holy zada, hlavne je mi hodne neprijemna byt v tom cely den. mam dve dobry, drzici, a stejne nosim akorat pod plesovy saty

paktofonika no to by me zajimalo, jestli mas vybrany nejaky, ktery by se mi mohly hodit

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 22. dubna 2018 20:28

Karja na me nemas hele :D ja i ve svym aute bez klimatizace jezdim v horkym lete se zavrenejma okynkama. Sice zpocena jak prase, ale s neofouknutym krckem. A stejne to mam i s pyzamem, vzdycky musi mit rukav, v pyzamu bez rukavu jsem schopna spat jen tech nekolik par tropickejch noci. A kulicha jsem sundala taky teprv nedavno :D

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 22. dubna 2018 20:49

paktofonika Hledam cerny overal, praveze mam kratky pas  a normalni overaly maji pasek tam kde ja mam kycle.

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 22. dubna 2018 21:24

razorblade Ty jo, tvuj popis mi pripomina jizdu na dovolenou s tchanem, ja myslela, ze v tom aute umru, fakt. To s tim pyzamem mam stejny, jako pres noc ti klidne muzou nastydnout ruce, to neni jen tak a nejradsi mam flanelovy:-D:-D. Taky to bylo neco nakoupit do porodnice, moc dulezitejch kriterii ke splneni!

Omlouvam se za prispivani do OT. Ale k tematu, mam novy brejle, uz je nosim nonstop ctyri dny a to jsem je chtela jen na vobcas misto cocek. A vsichni mi je chvalej!!!! I takovy divny lidi, co vetsinou kritizujou, mama a segra. A kdo mi je nechvali, tak aspon cumi.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 22. dubna 2018 21:33

No a ja at nejsem ot, tak u nas v lindexu vyhrabali veci z lonsky kolekce, hodne je zlevnili a jeste dali 50 procent slevu na zlevneny veci, tak jsem za 330 korun koupila khaki kalhoty a tmave modry krajkovy saty, ktery puvodne staly 1500, haleluja. Meli tam i takovy krasny bily krajkovy, ktery jsem loni furt ocumovala, ale prislo mi moc dat 2500 za saty, ktery bych za chvili nekde zatrhla nebo polila. Ted je tam meli i s tou druhou slevou za 300... a ony mi mrchy totalne deformovaly prsa, protoze i v me obri velikosti byly sity na nekoho, kdo nosi kosicky acka :/

edit: milion preklepu

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 22. dubna 2018 22:05

razorblade Tos byla ve Futuru? Zkusim jestli něco nevytáhli i něcco tady u mě v Auparku ;) Dík za tip.

Jinak se mi opět poštěstilo na votoči a nová COS sukénečka je na cestě Tehdá mě štvalo, že jsem ji nestihla. Myslim, že s Aldo botkama mi bude slušet Aspoň malá satisfakce za ty šaty.

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 22. dubna 2018 22:25

To v brněnským Lindexu nemají nic a v podzemí akorát nějaký děsný starý hadry.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 22. dubna 2018 22:33

Lama_z_Lana praveze jsem dneska v ramci prochazky mestem dosla az k auparku :) tammaji mnohem lepsi lindex i hm. Jak tam nikdo nechodi, maji tam uklizeno a taky zbozi je vystaveny prehledneji :)

btw: ja vzdycky myslela, ze bydlis nekde kolem futura, proto se pokazdy rozhlizim :D

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 22. dubna 2018 22:36

razorblade Dřív jsem bydlela v Třebši, ale teď už jsem nějakou dobu na Pražským

Tak to já to tam zítra půjdu omrknout, jestli nemají nějaký vhodný topy!

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 22. dubna 2018 22:39

Lama_z_Lana topy nic moc, zkousela jsem si samy kalhoty a saty. Moje mati si za 125 koupila letni saty k mori. Jinak tech 50 procent na zlevneny veci bylo jen o vikendu :/

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 22. dubna 2018 22:40

razorblade Tak nic

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. dubna 2018 23:56

Luna já mám 163 a psa fakt hooodně krátkej, ale petite asos bych určitě mít nemohla.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 23. dubna 2018 07:11

Jiná Realita Jsem si po ránu trochu popřemejšlela, jak to myslíš si tim psem

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 23. dubna 2018 09:41

Tak jsem nás na ty křtiny, co jsem si na ně stěžovala, přeci jenom sladila do předepsané růžové. Jsem zvědavá co přijde...

Offline Miru
16765 příspěvků moje polička 23. dubna 2018 09:53

moninika 

Krásné šaty.!

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 23. dubna 2018 09:57

moninika Pekny vsechno  Ty saty ti myslim budou fakt sluset!