dostala jsem na vyzkoušení tu pidiu cestovní jednorázovou verzi a tak mně to nadchlo, že jsem si objednala plnohodnotnou. Jako tak jemnej nos jsem nikdy neměla! Kam se hrabe dětská prdelka.... ![]()

dostala jsem na vyzkoušení tu pidiu cestovní jednorázovou verzi a tak mně to nadchlo, že jsem si objednala plnohodnotnou. Jako tak jemnej nos jsem nikdy neměla! Kam se hrabe dětská prdelka.... ![]()

Koupila jsem si takovy prijemny mikinotop a pak jeste dalsi tri veci, ktere na webu momentalne nejsou. A lehounkou letni salu.

Mutziputzi njn, trochu jsem se uklepla ![]()
Dnes dorazila :-). Ale pořád si nejsem jista, jestli jsem ji neměla vzít v černé barvě.

whiskas ne, nemela
a nebo jsi ji mela vzit JESTE v cerne barve :D tahle svetla bude super k letnim outlookum :)
razorblade No právě, črerná je univerzální. Ovšem dvě stejné? I když, šílená jsem na to dost
.
A velikost je skvělá, už jsem tam nacpala vše potřebné (byť u mě je to minimum) a vejde se do ní i futrál na brejle. ![]()
to je furla? (já už blbě vidím)
jestli ano, tak škoda, že je jen jedna ![]()
edit: vlastně je jedno, jaká, obě by byly hezký
whiskas Dobře jsi udělala, je pěkná![]()
razorblade Ale tedy letní outlook, ve smyslu světlý, bude asi problém. Můj letní outlouk tvoří většinou tmavě modrá od pasu dolů, zbytek je skutečně o něco světlejší
.
whiskas ta bezova pujde k tmavomodrejm vecem krasne! cernou si prikoupis na podzim:D
martek01 Na tuhle pomůcku čas od času koukám a vždy mě napadne, jestli to vůbec něco dělá. Tak ráda slyším, že ano. ![]()
razorblade Naznačuješ mi, že potřebuji vzorované šaty? ![]()
whiskas jeste nemas? ja jsem si, nevim proc, myslela, ze jsi nedavno nejaky vkladala do nakupniho ci rozhodovaciho vlakna :)
razorblade Jedině pruhy, můj maximální vodvaz jsou pruhy
. A jedna květinová sukně.
whiskas Krásná, jestli si můžeš časem koupit i černou, tak bych nic neřešila...Já mám právo JENOM na jednu a sama vidíš, jak jsem nervní...
Luna Díky, tu samou nééé
. Ale jista svou volbou (oproti černé) si stále nejsem
.
whiskas Ta bude super k tem pruhovanejm co jsi kupovala se mnou, si je doufam nevratila ?!?!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.