objevila jsem na stránkách allsaints outlet, oujé
líbí se mi, jak se dají zvenku nosit polorozepnutý

objevila jsem na stránkách allsaints outlet, oujé
líbí se mi, jak se dají zvenku nosit polorozepnutý

Nákupy asi za poslední měsíc.
Košilové šaty z Peek&Clopenburg
Trenchcoat s rozšířenou sukní z Blanka Straka (značka Collectif)

Helma na skútr

A pak několik triček z Lindexu a jedno z Orsay.
Ještě bych pak chtěla pořídit džíny na ten skútr, jen jsem džíny nekupovala asi tak 7 let a nějak nevím, kam pro ně. Chtěla bych nějaké volnější, pohodlné s vyšším pasem, abych v nich zvládla pár hodin sedět, když pojedem s přítelem někam na výlet. Někdo nějaké tipy?
0zero7 Nikoli ze své vůle, ale nemám je. Reserved, že ... páral se lem kolem zipu, což bylo dost vidět a už je neměli v mé velikosti
. Takže hledám jiné, jim podobné.
Brioso džíny jedině origo na motorku, jestli nejezdíte jen "okolo komína" tak bych v běžným oblečení nejela.
viktorka_od splavu to moc řešíte, já jsem v sobotu na dálnici potkala motorku, na které seděli dva. ten vzadu měl na nohách žabky a na sobě šortky....toho před ním jsem si v šoku vůbec nevšimla. jeli 130. helmy teda měli.
whiskas která je to velikost prosím te?
continuity Je to velikost S - v překladu, ta prostřední, cca 25 x 22 x 4,5 cm.
continuity Pro představu:
whiskas díky jses moc hodna. Vidím dobře má ten krátký popruh, za ten to půjde nosit v ruce?
continuity Za ten krátký popruh jde nosit v ruce, nebo na rameni. Ten dlouhý jde nastavit na rameno, nebo crossbody.
continuity A ber v potaz, že jsem mrňavá, takže ta balka na mně vypadá větší a delší :-D. Opravdu se mi zdá akorát na vše potřebné.
whiskas teda ta je perfektni![]()
whiskas Vítej v Clubu!![]()
Sweet Potato
prosím tě, ty máš jakou barvu. Tak nějak dodatečně mě napadla další výhoda černých/tmavých kabelek, o moc méně se špiní
a říkám si, jak asi dopadne ta světlá
.
viktorka_od splavu Díky.
whiskas No já mám přece tu divnozelenou, cos tu kdysi dala jako první s komentářem, že hezká kabelka, ale hnusná barva![]()
Sweet Potato
a jo, pardon ... Já jsem ji pak viděla naživo (je to "kaki", že?) a v reálu se mi tedy naopak líbila.
whiskas Omluv netřeba, díky tobě jsem si ji koupila.![]()
whiskas Bože, prečo ich nemajú v hladkej koži alebo saffiano. Mne sa toto prevedenie tak nepáči a pritom je krásna a hodila vy sa mi ![]()
Sweet Potato A musím také opravit svůj názor na kabelky bez podšívky (asi tedy jen některé). Je skvělé, jak je lehká a přitom se "nehroutí", působí docela pevně
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.