Dadoo Sedí mi 38, má obvyklá velikost. ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
whiskas já si teda cif zatím na kůži netroufla, ale osvědčily se mi odličovací ubrousky:D
Tulipe No jo, oboje, ale mám ještě nově ty stříbrné. Je to ještě normální
. To mám z toho, že lezu do nevhodných vláken
. Cif je na podrážky, ale já myslela spíše čím ošetřit bílou kůži - ptá se majitelka převážně černých bot :-D.
Tulipe No jo, oboje, ale mám ještě nově ty stříbrné. Je to ještě normální
? To mám z toho, že lezu do nevhodných vláken
. Cif je na podrážky, ale já myslela spíše čím ošetřit bílou kůži - ptá se majitelka převážně černých bot :-D.
viktorka_od splavu 80C skoro vzdycky, mam siroky zada
jako dlouholetá nositelka velikosti 75B:-DDD sem četla desítky odborných traktátů na téma správné velikosti podprsenky a furt sem to nechápala.. až když v reálu vzala do ruky/na sebe dejme tomu 60C-70C-80C-90C a hned se mi to vyjasnilo:P
zkus a uvidíš, že tak jak je z délky 60 pracovně dejme tomu půlka rezervovaná na napojení těch košíčků, tzn každej bude mít základnu 15cm, tak u 90 obvodu to bude 22,5 a to už nejsou košíčky nýbrž koše:D nerozumím tomu proč to číslování je takový matoucí no ale je to tak. tzn košíček C u obvodu 80 by mi byl obří

Chtěla jsem usměrnit a slyšet, že žádné další tenisky nepotřebuju
. Ale tady se mi asi pomoci nedostane
.
viktorka_od splavu Zajímavé, já mám prostě jen a jen A
. Pouze obvod se minimálně liší.
whiskas Tak dík.. právě jsem je zaplatila ![]()
![]()
whiskas je to normální ![]()
jo vlastně, Cif je na podrážky, jinak čistím vlhcenym ubrouskem a občas striknu impregnaci
whiskas naopak, dost jsi me nalakala:D jinak na SS poridila, ale spis me prudej a je mi v nich vedro. Tyhle jsou super!;)
viktorka_od splavu Pravda, ubrousky ... Ale třeba existuje i bílý krém na boty? A na stříbrné asi bezbarvý a nebo nic.
whiskas no tak jako třetí nohu nemáš... ale bojíš se že ti vyrostou nebo co? boty se neztratí:-) obzláště když jsou pohodlné, hezké a navíc to asi nebude nějaký vysloveně módní výstřelek na sezónu
viktorka_od splavu Tos mi tedy pomohla
. Já už vidím, jak léto uteče a sháním černé
.
711990 Je v nich vedro? Mně se v obchodě zdály fakt pohodlné, ale teplotu jsem samozřejmě neřešila
.
whiskas jasně, černé jsou taky pěkné!![]()
Tulipe Jasně, také je rovnou pocákám impregnací. A pak se děj vůle boží.
viktorka_od splavu Jedeeeeš! ![]()
![]()
viktorka_od splavu
to byl příklad. A neříkej dvakrát, už jsem měla v plánu je koupit do zásoby, až oddělám své současné
. Ale udržela jsem se.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články