Stará Stanová Kůže No neviem mne sedia dobre.
Co jste si dnes koupili/y?
711990 Zoe s úzkými tkaničkami jsou nejlepší! Mně se nakonec začaly líbit ty stříbrné Vagabondy, ale brala bych je raději právě s těmi úzkými ![]()
711990 To by sa ti hodili tieto Zoe. Ale tie sú tuším stará kolekcia ale možno sa dajú ste zobnat

711990 Pozdě, ale opakuji, Vagabond Zoe. ![]()
A asi jsem se pomátla, dneska jsem si domů přitáhla ještě bílé
.

A již po nákupu jsem se stavila ještě vyzkoušet ty skoro kolektivní Adidasky a HELP, líbí se mi Superstar i Stan Smith. Oboje jsou úžasně pohodlné a na noze se mi moc líbí. Ty SS asi chci
. Zastavte mě někdo, napište, že mít troje tenisky ve světlé barvě je totální nesmysl.

whiskas no ty jsou přece zas úplně jiný! navíc mají na sobě i tvou oblíbenou zelenou
viktorka_od splavu Ale troje? To už je rozmar, ne
? Zkoušela jsem je i s tmavě modrou, ale když už, tak zelené jsou na e-obuv ve slevě, což by trochu utlumilo mé špatné svědomí. ![]()
Lamicka Myslíš, že Zoe jsou oproti SS takové slušňácké? ![]()
Netuším, jestli bych je unosila, ale jsou opravdu pohodlné. I když, Zoe rovněž.
Už to tady asi padlo, ale máš nějaký spešl čistící prostředek na bílé kožené tenisky? Nebo impregnaci atp.? ![]()
Luna s tomskama bych vydrzela. ja jsem si v nich prvni den brutalne sedrela nohy, ale pak se nejak prizpusobily a ted je na nohach ani necejtim :)
razorblade Hmm, mam jedny s otevrenou spickou a ty jsou ok a pak teda ty tenisky snerovaci a tam teda fakt vaham nad vracenim.
Tak jim teda dat sanci, jo? Jsou takovy strakaty ulet, ale na leto bych je uzila...![]()
Luna ahaaaa, ja myslela, ze sis poridila takovy ty klasicky tomsky - ty platenky, co tady ma kazda druha :D s jinejma zkusenost nemam :/
Jiná Realita Na fotce pěkné šaty, snad realita nebude jiná
.
Konečně sem se dostala na poštu a čekaly tam na mě tři zásilky - moc nakupuju, ale mimojiné ty nařezávací drevka a sou supermegaboží a knihy (jupí) no a součástí toho byl kupon na slevu v dedoles - prodávaj legrační ponožky a leginy: 10% pří nákupu na 750 20% nad 1500 a 30% nad 2250, nevyužijete to někdo? Já určo ne.. no a pak sleva na yves rocher 400kč při nákupu nad 999 (neslevněný zboží) - nehodilo by se? Kdyžtak sz..
Jiná Realita a myslím i Brioso děkuju za doporučení té bezramínkové wonderbry, je vážně super. no a navíc mám 70E:-O to snad stojí i za tu celulitidu![]()

viktorka_od splavu Ja C, to mi rekni teda![]()
whiskas Tak dík, už mám taky jedny košíku.. stříbrňáky ![]()
Pro jistotu:Jak sedí velikosti?? Mám v košíku 40, ale kdyby byly větší.. Co myslíš?
Mutziputzi a obvod?
viktorka_od splavu 80C skoro vzdycky, mam siroky zada
whiskas Zoe jsou proti SS jemnější.. ale i ty SS k šatům v pohodě nosím, a to jsem nad tím před rokem ještě kroutila hlavou
já myslím, že je v pohodě mít oboje
a na čištění je dobrý Cif
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články