viktorka_od splavu No, v mým vesmíru sukýnečky a COS šaty v pohodě koexistujou v jedný skříni
no právě![]()
viktorka_od splavu No, v mým vesmíru sukýnečky a COS šaty v pohodě koexistujou v jedný skříni
no právě![]()
ha! a cože to?
Ježiš, Girl od PW (Pharrell Williams)
Z popisu mám silnej pocit, že mi to bude sedět.
Na druhým monitoru řeším pH a už jsem z toho úplně zblbnutá.
Lama_z_Lana :-))) minimálně má dost dobrej flakon![]()
Jiná Realita Douglas s Jo Malone maji na Kartnerstrasse urcite.![]()
viktorka_od splavu Na parfémy som si dala zákaz. Kúpim ešte Hermes na leto a hotovo.
Ináč HM
Už dva týždne čakám na tričká. Lol. To mi príde skôr zásielka z Austrálie obyčajne než toto.
nellielovett ty jsou boží, řekni mi, prosím, odkud, děkuji ![]()
viktorka_od splavu Na parfémy som si dala zákaz. Kúpim ešte Hermes na leto a hotovo.
no to ja taky! stejny jako s kourenim, jak rikaji kuraci: he tak snadne prestat. uz jsem prestal nejmin desetkrat.![]()
viktorka_od splavu Tak ja si takisto vystačím so základným mainstreamom na celý rok, tie drahšie vône mam len na spestrenie.
Napríklad taký Nin Shar som si zakázala čo i len skúsiť
viktorka_od splavu A najhoršie na tom je aké sú parfumaniačky ochotné. Len niečo spomenieš a ani nevieš a máš doma vzorku, potom odstrek a ani sa nenazdáš a máš flakón. Hotová sekta zlákajú ťa raz dva ![]()
paktofonika Prej zákaz :-D, to chci vidět
. A který Hermes plánuješ?
whiskas Eau des Merveilles. Mam verziu Bleue a potrebujem aj tu klasickú a to najlepšie hneď. Na leto super.
paktofonika SKvělá volba, obě jsou krásné. Tu letní tedy nemám, ale voní božsky.
paktofonika jsou nějací zpomalení, v neděli došel email, že balíček je již v přepravě a ještě dnes je stále v přepravě.![]()
Jo a hedvábnou sukni jsem vrátila, byla pěkná, chtěla jsem si ji nechat, ale měla moc vysoký pas a to se mi vzhledem k materiálu úplně nepozdávalo.
hojdacie kresielko na von a parfumy.

ešte neviem, ktoré si nechám a ktoré darujem.
paktofonika já objednala 13.5. a taky velký hovno..... pardon
nellielovett martek01 No ja tuším 10teho neviem presne a takisto od nedele v preprave
V Zare som objednala v sobotu, dnes doručujú.
Ono, mne tiež pribudlo čo-to v skrini...síce sa to nestalo mojou vášňou tak celkom, ale začínam vidieť na mnohých mojich veciach detaily, o ktorých keby som nevedela, vyjde ma to podstatne lacnejšie
...
Ak na tebe dobre vyznie 5-ťka, tak tú si rozhodne nechaj. A Coco Noir je veľmi elegantná vôňa. Love Story je pekná, ale taká, no...prevažne neškodná, to je niečo, čo by som si ja trúfla ako darček, nie je zlá, nie je nijako rušivá, síce je trošku nudná, ale zas je bezpečná, no. Zas je to typ vône, ktorú si človek môže dať kamkoľvek bez riešenia, či nebude rušiť - k doktorovi trebárs.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.