jinx Tady ten?

jinx Tady ten?

jinx já sem to právě děsně zkoumala, co to je, ale asi se mi to líbí
se do toho Amsterdamu už taky musim vypravit ( no teď zas vyhrál Berlin no )
Ounz Nezabudni poličku ![]()
Ounz chacha, mne se to taky libi
chci nejakou mensi sbirku lehce uchylnych dekoraci, ale jen to, co se mi bude opravdu libit, takze to bude na dyl... ale neni spech a aspon muzu hledat, to me bavi.
jinx no jasnačka, tyhle věci se nemůžou nakoupit naráz, na sílu, to se musí sbírat.. Ale dobrej začátek!
paktofonika
jo a koupim si na ní ten talíř, heč!
jinx Mě by moc zajímalo, co je v té taštičce od Cartierů
.
Jedny na cvičení a jedny na písek.

A plavky.

A synovi triko a mikinu ![]()

jinx Aha, já myslela, že pod tím poklopem je nějaký lanýž nebo jidášovo ucho nebo něco podobného ![]()
já taky
první mi vytanuly dvě myšlenky - wth, cartier dělá batohy? a hned potom: jak vešel do té taštičky? ![]()
![]()
jinx Já jsem nejdřív myslela, že pod tím šturcem během dovolené něco chcíplo :D
Magráta No, zatím mi do toho, co na něj navleču, nekecá ![]()
Catherinne 60F :-(
999 naramek
razorblade to je batoh sandqvist, super uplne.
brrr lanyz bych brala, minuly rok se kilo prodavalo za asi 4.200eur ![]()
Kokoska nastesti vsichni, vcetne me, prezili.
Pinot Noir nakup pro syna je super.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.