whiskas Dočítám se zpožděním, tak to tu možná padlo. Bílý krém jsem koupila ve Vagabond, Shoe Therapy White Cream. Podražku beru Cifem, kůži jen vodou a ošetřím krémem. Ty SS jsou normální tenisky, Zoe s tenkými tkaničkami jsou slušňácký tenisky ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Lamicka
díky za vysvětlení rozdílů a za doporučení k ošetřování
.
carries krásný nákup. Avignon..![]()
nellielovett Ďakujem. V Avignone som ešte nebola. Hrozne moc sa teším na cestu vlakom Londýn-Avignon :)
whiskas No ale ted jsem videla tvoji fotku a asi potrebuju stribrne! ![]()
carries doporučuji výlet do Arles a pak k moři do národního parku Callanque. Je to tam nádherný.
nellielovett Super, vďaka! Píšem si na zoznam ![]()
Lamicka
. Já dnes, na základě fotky jinx, zjistila, že potřebuju Superstar
.
carries wow, ty se mas! ja byla v Avignonu loni a hrozne se mi tam libilo. Dala jsem si tam uplne nezapomenutelnou zmrzlinu s prichuti fialek, furt na ni myslim :) A taky jsem tam jela vlakem... asi pulhodinku TGV :)
whiskas
outfitove vlakno je stejne nebezpecne jako nakupovaci...
Látky - Meruňkovej tyl, kus tělový plavkoviny (obojí na soutěžní šaty), meruňkový šifon, 5m (závoje k tanečním šatům a asi lehké letní šaty), královsky modrej úplet na šaty pro kolegyni z klubu a kousek petrolejovýho viskózovýho úpletu, asi na triko.
Lamicka Bohužel, je to tak a to ještě moc nelezu do vůní ...
.
Sako

Jiná Realita tak tie saty su krasne. Nechces dat foto na tebe? Musis v nich byt krasna.
viktorka_od splavu Jsem ráda, že jsi s podprsenkou dobře dopadla. Kde jsi nakonec kupovala? V Caresse? Jinak s těma písmenkama košíčků je fakt nejlepší vidět to naživo. Holt ne každé C je stejně velké. Proto já když někde řeknu, že mám 65F, tak na mě všichni hledí, co to jako je, že to nemůže být pravda. A to mám spíš menší prsa.
carries Odkud jsou ty první modré šaty? Jsou moc pěkné.
whiskas Už toho nech s těma teniskama
Ty stříbrné Zoe se mi totiž začaly hodně líbit, tak přemýšlím, jestli je nepořídit ![]()
Jiná Realita Odkud jsou ty šaty? Jsou moc pěkné.
Nekupila, ale aspon vas pobavim. Asi mam nejake obdobie na ruzovu, neviem to rozumne vysvetlit, ale vzdy ma vylieci, ked si to obleciem. Chcela som nieco cez plavky.
Prajem vam krasny vecer, chroch, chroch

whiskas Navrhnu ti vizualizaci botniku:![]()

Kabelku. Jen je trochu menší než obvykle nosím, tak možná budu muset obsah trochu zredukovat.

Luna
a víš, že to není špatný nápad? Když někdo může mít např. X stejných obleků
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články