whiskas Se po těch stříbrných fakt budu muset podívat. Jinak k té podprsence. Jestli už ji máš vyzkoušenou, tak by šel nějaký i zahraniční eshop, ne? Ideálně britský, protože tam vyjde asi nejlevněji. Můžu se ti podívat po mých vyzkoušených, když mi napíšeš velikost (klidně přes SZ).
Co jste si dnes koupili/y?
Janulik03
, velmi nevšední. Hlavně, že jsi to zase rychle sundala.
whiskas
ked vidim ruzovu neudrzim sa.
Asi mi makne mozog.
Lama_z_Lana ja do toho, co je na ulrichaci driv chodila moc rada (kdyz byl jeste vedle bejvaly rybarny). A prave po nemtedteskniˇ, pac ho nestiham :( parkrat jsem si neco vybrala v tom norskym na benesovce, tam jsem se vlastne dostala pred tremi tydny, ale nic jsem si nevybrala
![]()
Janulik03 jee to mi připomíná takovou převlíkací plachtu co si tetinka nosila na koupaliště, prostěradlo nebo něco podobného sešité do roury a nahoře navlečené do gumy, si to dala přes hlavu a pod tím se celá převlíkla, byl to takový osobní stan:-)))
Brioso na answear, objednala jsem 70 D a E a tu menší vrátila. barva je taková jaká byla k dispozici, ale to nevadí, hodlám to považovat za záměr![]()
Ty šaty by asi nebyly nic moc ani v jiný barvě. A tobě stejně víc sluší meruňková!!
carries odkud jsou prosím ty šedé gatě? :)
barbucha tak sa mam vratit po marhulove????![]()
Vopovaž se!
Janulik03 Teraz sú takých šiat plne obchody. Krátke sú, odhalené ramená, no svedčať môžu tak štíhlym násťročným.
paktofonika nie,lebo síce mi prišlo upozornenie na veľkosť,no kým som došla na stránku,už neboli
napis mi,že sú škaredé,priehľadné,nesedí veľkosť,strih ...aby som už nemusela smútiť
No čo som tak vypozorovala tak tie upozornenia chodia dosť oneskorene takže u mňa to prebiehalo F5, F5, F5...Už som to vymakala, minulý rok som 4 mesiace poľovala na jedny Mango šaty, mala som to sledovanie a nikdy som to nestihla až som vypozorovala že tam dopĺňajú veci o 9 ráno takže F5, F5, F5 :D
No a aby si bola kľudná šaty sú otrasné, hnusné, škoda peňazí, nikdy v nich nevyjdem na ulicu a mohla by som ich rovno spáliť ![]()
paktofonika tak dík, hneď sa mi lepšie dýcha
Idem pozrieť nejaké iné, dostupné....ale tak či tak,potrebujem vlastne nové a čierne šaty?
Asi konečne risknem ten COS,len sa musím rozhodnúť ktoré ![]()
paktofonika veď aj ja roznýšľam,či nepočkám...platiť poštovné a stovku za šaty sa mi momentálne nechce. Potrebujem peniaze na update kuchyne ![]()
paktofonika Kdy bejvá výprodej? Bych brala ten overal s mašlí, plnou cenu se mi za něj dát nechce, protože vim, že na něj budu líná, overaly pro mě nejsou user friendly, dva mi leží ve skříni, tenkhle se mi ale fakt líbí...ale stejně do slev nevydrží..konec samomluvy![]()
krásný lehounký materiál - bavlněný satén (?), jen ten sklad vpředu ještě musím nějak kreativně zažehlit a ohnout nebo co... a taky je na mě spíš soudkovitá, ne áčkovitá.
a na tohle čekám, až přinese pošťák, sukně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články