Mutziputzi Čo som pozerala objednávky z minulého roku tak asi na prelome jun/júl.
Co jste si dnes koupili/y?
a kalhoty
pecka Chápem, mňa čaká sťahovanie takže tak. A vo výpredaji som zatiaľ vždy kúpila to čo som mala vyhliadnuté, ale treba konať ihneď ![]()
Stará Stanová Kůže Kalhoty
. Sukně
. Jak mám tu modrou "číšnickou", tak je větší než obvykle a zatím jsem nevychytala, jak upevnit pásek (ta těžší látka dost klouže), aby držel v pase. Popošít knoflíky nejdou, sukně by zcela ztratila tvar.
Stará Stanová Kůže Kalhoty
. Sukně
. Jak mám tu modrou "číšnickou", tak je větší než obvykle a zatím jsem nevychytala, jak upevnit pásek (ta těžší látka dost klouže), aby držel v pase. Popošít knoflíky nejdou, sukně by zcela ztratila tvar.
Mně je v COS všechno větší, co jsem si zkoušela... Myslím to tak, že i v téhle sukni mám ve své obvyklé velikosti kolem pasu obrovskou mezeru, ale už to vím, tak tam kupuju vše menší. :)
(a mám tvoji kabelku Abro, ale já si ji koupila dřív, tak jsem se neopičila!!!)
Stará Stanová Kůže
v modré barvě? Ani jsem netušila, jak moc si ji oblíbím, skvěle mi vyhovuje.
Já mám i dvě sukně s pevným pasem, které tedy sedí dobře, prostě čert se v těch velikostech vyznej. Kalhoty COS jsou v pase velké vždy, tedy skinny jsem nezkoušela, ty nenosím.
Stará Stanová Kůže Jj, všechno větší. Takže jsem odehdy popadla trikohalenku bez zkoušení a bylo mi to malý!![]()
Ne, mám ji černou, a v trochu větším formátu. Mám 180 cm, tak na mě vypadají větší lépe.
razorblade Fialkovú zmrzlinu som ešte nikdy neskúšala, dúfam, že na ňu natrafím. Ja milujem juh Francúzska, najradšej by som sa tam odsťahovala (hneď zajtra keby to šlo)... Cesta vlakom z Londýna do Avignonu trvá ca 6 hodín, ale to mi vôbec nevadí, milujem vlaky :)
Brioso Tie modré šaty sú zo Zary. Je to také trošku hrubšie plátno (alebo ľan?), nie sú nejako moc pokrčené. Sú ale dosť dlhé, mám 165cm a sú mi ca 10 cm pod koleno. Mne sa na nich páči práve ten vršok, pretože pri väčšine košeľových šiat mi práve nepristane golier.
bílý tenisky, jsou teda z koženky, pro mně neznámá značka even&odd, na patě mají stříbrnou ozdobu, lehce platformy. a ve výprodeji za 190,-
omlouvám se za fotku, produktovku jsem nenašla
než se rozhoupu k těm S.Smithů, tak mýslím dobrá alternativa

bram Šedé gate sú z Uniqlo :) Sú na gumu. Dosť ma to odrádzalo, ale sedia super.
carries Tak to bude asi iný vlak ako tuto u nás
pěkné tenisky, jen aby nebyly moc potivé. ale za ty prachy ok.
pěkné tenisky, jen aby nebyly moc potivé. ale za ty prachy ok.
proto mám ponožky....na tohle počasí 15-20st akorát
paktofonika lol, no to dúfam!
Slovenské vlaky vedia byť teda bieda, som videla tú fotku čo si sem postla. Popravde som myslela, že také vozne už vyradili. Anglické vlaky sú väčšinou OK (závisí od spoločnosti), ale keď sa zadarí a natrafíš na vlak, čo nemá žiadne wc, tak môžeš mať problém :D
nellielovett Konečne prišli tričká, som spokojná ďakujem za tip. Bála som sa veľkosti že mi budú malé ale je sú akurát.

Kolik máš prosím přes prsa? A jsou ti ta trička volná nebo akorát? (budu trapná, ale z HM jsem teď také všechna trička vracela, protože byla velká...)
carries Díky, délka by mi právě vyhovovala. Mám 173 cm, tak chci spíš delší.
Brioso V tom prípade budú tak akurát ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články